perjantai 12. huhtikuuta 2013

muoti-ilmiö?

Miksi minulla on tunne että jotenkin on "muodikasta" olla "lapseton".., eli julkkikset puivat omia "ongelmiaan" lehdissä. "Kerkesin jo sopeutua ajatukseen lapsettomuudesta ja sitten olinkin raskaana" tätäkin ihmettä odotettiin ja toivottiin jopa 8 kuukautta (tai jolain vastaavaa)
On hyvä että tämä kipeä asia saa julkisuutta, mutta itse kolmatta vuotta (enemmän tai vähemmän) yrittäneenä voin sanoa että vuosi on lyhyt aika...Vaikka vaikea se vuosikin voi olla...silti ihan normaalia odottaa vuosi raskautumista.

Meillä menossa kp jotain, en ole jaksanut pysyä perässä tai laskea,kuukautiset joskus ensi viikolla. Maanantaina kuitenkin lääkärin puhelinaika, ruvetaan jatkoa suunnittelemaan kun mulla kivut pahentuneet siinä määrin,että joka päivä menee särkylääkkeitä. Eli ei oikein pysty jatkamaan pelkkien Clomien turvin... Onhan tässä vielä tietysti pieni toive onnistuneesta kierrosta ja positiivisesta tuloksesta, mutta kuitenkin niin pieni etten itse siihen uskalla tai jaksa uskoa/toivoa. Tätä vuotta on vielä monta kuukautta, joku kuukausi se meidän pikkuinen ilmoittaa tulostaan...siihen vielä uskon että tänä vuonna vielä olen positiivinen ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti