torstai 27. kesäkuuta 2013

tauko...

päätin ottaa etäisyyttä tähän tilanteeseen...Suunnitella kivoja tapahtumia seuraaville kuukausille ennen hoitoa. Tatuointiaikaa ja lomamatkaa. Yritän lisäksi vähän vetäytyä täältä blogien maailmasta, ottaa etäisyyttä tilanteeseen.

Takana on kolmisen vuotta yritystä, välillä clomeilla avustaen välillä pillereillä kipuja torjuen. Yhtään plussatestiä en ole tehnyt, ja ainoastaan tämän viimeisen show:n aikana olen pikkuisen uskonut raskauden mahdollisuuteen...muutenhan mun kierto onkin ollut säännöllistä säännöllisempi.
En enää osaa kuvitella miltä tuntuisi nähdä positiivinen testi, enkä sitä miten kertoisin miehelleni siitä...vielä joskus osasin. En enää usko että sellaista tulee tapahtumaan ja siksi tarvitsen etäisyyttä tähän, sillä valitettavasti tämä nykyinen blogi maailman plussa-aalto ei ole koskettanut meitä ja jokainen plussa uutinen on pikkuisen liikaa. Kyllä minä täällä pyörin, ja ehkä jotain kirjoittelenkin, mutta muutaman kuukauden ajan kirjoitukseni eivät koske raskauden yritystä. Aiheeseen palaan kun IVF kuviot alkaa pyöriä.

Tälläistä nyt mielessä...

4 kommenttia:

 1. Tuttu tunne, etäisyys tekee kyllä ihan hyvää. Nauti kesästä!

  VastaaPoista
 2. ymmärrän niin hyvin. Etäisyyttä tarvii siihenkin, että saa kerättyä voimia tulevaan, oli ses sitten hoitojen jatkoa, adoptiota, tai ihan jotain muuta.
  Mulla ainakin ahdistaa tää uudelleen hoitoihin paluu, jotenkin olisin "tauon" jälkeen jo mennä elämässä eteenpäin.. adoptiolla tai sitten muuten vain asian hyväksyen. Kunpa siihen vain olisi keinoja. Toiveenmuruset kun tahtovat vain sinnitellä mukana.
  Ihanaa taukoaikaa. Ota siitä ihan kaikki irti. Nauti elämästä ilman lapsettomuutta... sitäkin kun on, kun vain osaisi päästää irti. Omalla taukoajallani lapsettomuus oli varjo joka seurasi. Ehkä se vaatisi jotain enemmän hyvää, että kokonaan unohtuisi. Tauon aikana löysin elämääni muutakin. Se oli hyväksi. Hyvää toivon sinullekin <3

  VastaaPoista
 3. Voimia jaksamiseen ja piristävää taukoa! Se tekee hyvää.

  Haluan muistuttaa kuitenkin, että tatuoinnin ottamisen ja hoitojen välissä on oltava aika pitkä väli, muistelen 6-8kk, mutta saattaa olla enemmänkin eli älä ota tatuointia, jos hoidot jatkuu tämän vuoden puolella. (itsekin odottelen viimeisen hoidon loppumista, jotta saan kolmannen tatuoinnin hankittua)

  VastaaPoista
 4. Mä ymmärrän hyvin, että sitä väsyy tähän kaikkeen. Kaikki ympärillä sikiää..
  Ehkä hengähdystauko tekee hyvää :) Kaikkea hyvää taukoon <3

  VastaaPoista