perjantai 9. lokakuuta 2015

hermoraunio pt2

Ei helpota olot ei yhtään...oon kyllä ollu polttamatta, mut sais ne pirun menkat alkaa jo...tää surkuttelussa eläminen on ihan perseestä. Mä itkee tillitän ihan koko ajan...kaik vaan tuntuu olevan mua vastaan...lueskelin vanhoja tekstejä ja itkin niille, lisäks vittuunnuin ja itkin kommenteille mitä oon saanu...eli mä itken koko ajan. Lisäks mä palelen aivan järkyttävästi, johtunee yllättäen tulleista pakkasista, meillä ei näköjään taloyhtiö pistä lämpöjä päälle ennenku tänne jäätyy (ja nyt alkaa vituttaa ku pitää kylmässä elää)

Mä jotenkin toivoin et tässä vaiheessa mulla ois tiedossa duunipaikka, no ei ole...se stressaa aivan järkyttävästi. Mä jotenkin ootin et elämä pysyis yhtä seesteisenä ja mukava kun se on ollut kesästä saakka, mut ei...pimeet illat saa mut masistelemaan ja inhoomaan tätä kaikkea paskaa elämässäni...ja kaiken lisäks mä oon alkanu miettimään, oisinko voinu koulusta suoritua paremmin jos ei oltais oltu hoidoissa koko aikaa...oonko mä ton hormonihelvetin aikana pilannut myös urani?

2 kommenttia:

 1. Tee raskaustesti :)

  VastaaPoista
 2. Hei!

  Olen seurannut blogiasi jo pitkään ja tiedän hyvin tuon tupakkatuskan. Olisi kiva kuulla kuulumisia, vaikka ei aina kaikki kivaa olisikaan. Jätä tyhmät kommentit omaan arvoonsa ja tee tästä vaikka lifestyle/matka blogi!

  Kaikkea hyvää jatkoon
  mansikka

  VastaaPoista