keskiviikko 28. syyskuuta 2011

"kun meillä on jo kaksi poikaa niin seuraavaksi tehdään tyttö..."

Pakko heti näin alkuun myöntää, että joskus ajattelin että kun lapsia saan niin haluaisin kaksi tyttöä ja yhden pojan, tietenkin noin puolentoista vuoden ikäerolla, poika tietysti voisi olla nuorin :) Tämä varmaan johtuu siitä että oma pikkusiskoni on minua sen puolitoistavuotta nuorempi ja ollut aina paras kaverini...toisaalta tiedän että mieheni haluaisi pojan jatkamaan meidän sukunimeä yms miehistä hienoutta :D


Kuitenkin nykyisen tilanteen huomioonottaen olisin onnellinen kunhan edes sen yhden lapsen meille saisin. Siksi jokseenkin korpeaa kaikki puheet siitä miten perhe on täydellinen vasta kun on kumpaakin sukupuolta lapsia. Tulee aina mieleen etteivät nämä ihmiset oikeasti voi tietää minkälaista on toivoa lasta tai miten isoa tuskaa välillä lapsettomat tuntevat kun kuulevat puheita siitä miten tehdään tyttöjä tai poikia.


Meillä on vähän jäissä hommat, oli muutto ja tais mennä otolliset ajat siinä huomaamatta ohi. Ensi kuulla taas ultraan, luultavasti on toi toisen munasarjan endo kasvanut (tai jotain kieroa tehnyt) kun on niin kipeäksi mennyt ja kivuista johtuen sitten on koko aika pahoinvointiakin...mummoni siis on nyt täysin varma että olen raskaana, kun on sitä pahoinvointiakin, toivottavasti ei joululahjaksi tule jotain vauvojen nuttuja.


Pakko vielä lopuksi kertoa, että päätin aloittaa jouluvalmistelut vähitellen (olen ihan jouluhullu) elikkäs rupean joululaatikoita pakastimeen tekemään valmiiksi ja kinkkutilille tallettelemaan rahaa. Jos joskus lapsia saan niin varmaan kypsyvät koko joulunideaan jo pieninä, onhan meillä jo joulukuusen paikkakin uudessa kodissa valmiiksi katsottuna :D

6 kommenttia:

 1. Mua kans otti päähän tuo ohjelma, missä yritettiin vaan tyttöjä. Ite ku olis onnellinen jos sais edes jonkun! Tietty toiveita on, mut tuo on jotenki typerää..Ja minä oon myös kauhea jouluintoilija! Rakastan joulua ja sen valmistelua <3 se vois kestää paljon paljon kauemminkin :)

  VastaaPoista
 2. Siitä dokkarista mullaki kyllä meinas käpy palaa, ihan käsittämätöntä miten ne mammat siinä kertoo miten elämä on niin täydellistä ja ihanaa kun on vihdoin saatu se tyttö/saadaan se tyttölapsi. Ite mietin sitäkin et miltähän niistä pojista tuntuu ku joskus ton dokkarin näkevät :(
  Joulu on ihanaa aikaa ja näköjään joka vuos aloitan aiemmin ja aiemmin kaikki valmistelut...ja näköjään vuosi vuodelta oon ruvennu enempi ite tekemään noita jouluruokia, enkä osta valmiita...tänä vuonna kokeilussa onnistuuko piparitaikinaa tehdä ite :D

  VastaaPoista
 3. Joo, ei tunnu niiden mammat hirveästi arvostavan poikiaan! Raivostuttavaa..
  Mä en oo kokeillu vielä itse tehdä laatikoita tai piparitaikinaa, mutta töissä tehtiin nuo kaikki itse viime jouluna ja tuli kyllä tosi hyviä :) piparitaikinakin on melkeen parempi itse tehtynä. Viime jouluna tein kyl itse karkkeja ja annoin lahjaksi, tuli aika hyviä! Rohkeasti vaan kokeilemaan kaikkea :)

  VastaaPoista
 4. Minäkin kuulin tuosta kyseisestä dokumentista. Ja olen vain iloinen siitä, että en sattunut katsomaan sitä. Olisi nimittäin ollut vaarana, että olisin haljennut raivosta.
  Ja täälläkin yksi jouluhullu ilmoittautuu! :D Kotilieden Joululehti tietysti jo tilattu, mutta se taitaa ilmestyä vasta 1.11. Sitä odotellessa voisi vähän alkaa vilkuilla joulukirjoja. ;)

  VastaaPoista
 5. Ihanaa, kun muutkin ovat jouluhulluja. :) Tuntuu että meillä töissä kaikki vihaavat joulua. Sain viime viikolla liikelahjaksi joulukortin ja cd:n (oletuksena tietysti että yrityksemme tilaa heiltä kyseisiä tuotteita asiakkailleen). Kuuntelin sitä työhuoneessani varovasti ihan hiljaa ja tulin niin hvyälle mielelle. Kauneimpia joululauluja kuoron esittämänä. :)

  Minullakin oli nuorempana toive, että tyttö on saatava, mutta nyt olisin ikionnellinen, jos saisin lapsen, kumpaa sukupuolta tahansa. Edes yhden.

  VastaaPoista
 6. Mulle kerran yksi äiti kertoi, kuinka tytöt tulevat suunnittelematta ja pojat suunnitellen. Hän oli tuntenut ovulaation, oli heti harrastettu seksiä ja poika tuli. Ajoitus siis toimii näin helposti! Kiitos vaan neuvosta siis! Onneksi en vielä tuolloin ollut ehtiä lapsesta haaveilla.

  Blogissani on sinulle haaste.

  VastaaPoista