tiistai 5. kesäkuuta 2012

Aikuistumista...

Huomasin eilen etten enää jaksa niin muodin mukaan mennä...vaan tykkään että vaatteet päälläni on mukavia, tykkään ettei mikään purista mistään tai kangas tunnu pahalta. Ennyt sentään missään säkissä kulje, mutta kiinnitän suhteellisen paljon huomiota siihen, miltä vaate tuntuu päällä enkä siihen onko se tämän päivän muodikkain ryysy. Ehkä olen kasvanut ohi siitä että pitää olla yhtä muodikas kuin muut...tai sitten musta on vaan tullut suhteellisen mukavuudenhaluinen yksilö.

Operaatiokymppi siis lähti taas käyntiin, kuitenkaan ei vielä ihan täysillä vaan enempi rennolla meiningillä katsotaan mitä tapahtuu (niiden clomien avustuksella..ellen nyt jostain ihmeestä satu nyt samantien raskautumaan)
Greippimehupurkit eivät vielä ole jääkaapissa kylmenemässä, eikä ovulaatiotestit kilju käyttöönottoa lääkekaapissa. Vielä toistaiseksi ainakin kaikki kirveet on poistettu sängynalta ja kaikki muutkin oudot lapsilupaukset unohdettu.
Epäilen kyllä että vähitellen "hulluus" pääsee valloilleen ja saatan sen kirveen oikeasti tuupata sängynalle...pitäs vaan ensin ostaa se. Joten parempi kuitenkin vaan sitä mehua litkiä ja testejä tehdä...toisaalta mökillä olisi kirves(tai kaksikin, ehkä kahdessa on enempi taitaa ku yhdessä) joten ehkä pitää mökillä sitä kirveshommaa testata :D
ehkä jopa punaviiniäkin ostan kiinnittymistä varen, vaikka toisaalta voi olla fiksumpi jättää se vinkku pulloonsa.

Olen ensimäistä kertaa elämässäni pitänyt täysin uuden vuoden lupauksen ja ollut tipattomasti koko vuoden tähän asti, puoli vuotta oli tavoite...tai no juhannukseen asti, mutta nyt juhannuksen lähestyessä on hiukka ruvennut miettimään että jospa jättäis noi alkot "kokonaan"...tai siis niin että nyt ruoan kanssa voi sen lasillisen ottaa tai saunan jälkeen oluen /siiderin, mutta ei enää humalaan itteään päästäis. Tätä asiaa olen siltäkin kantilta miettinyt että jos(ja kun) meillä joskus lapsia on, niin en missään nimessä halua että näkevät meitä humalassa ja mielellään oppisivat jo kotona sen että viiniäkin voi juoda sen lasillisen, eikä koko tonkkaa eikä ole pakko juoda humalahakuisesti, hauskaa voi pitää ilmankin.

Minusta siis on tulossa jokseenkin vastuuntuntoinen aikuinen, minusta siis pitäisi tulla kohtuullisen hyvä äiti...toivottavasti pian tuleekin.

(Ai joo, päätin vaihtaa duunia...nykynen stressaa liikaa, enkä nyt jaksa yhtään ylimäärästä stressiä...varsinkaan noin huonolla palkalla ku sitä nykyään teen)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti