sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Greippimehun paluu...

Elikkäs pillerit jäivät pois käytöstä ja odottelen että miten tämä kierto tästä lähtee ku vähän kesken kierron loppui pillerit enkä sitten muistanu ostaa uusia...pitää nyt sitten soitella gynelle ja kertoa mikä on tilanne ja eiköhän sitä yritetä clomien kanssa ja ultrailla miten toimii. Toivottavasti nyt onnistuis, vaikka en kyllä oikein usko...jotenkin kauhea stressi töiden takia(siirtelevät mua paikasta toiseen...joten en tiiä vaihtasko työpaikkaa, ku olot tuolla on nyt niin inhottavat), joten eiköhän ne mahdollisuudet siinä mene...
ja toisaalta sekin stressaa että pääsinkö opiskelemaan. Hain aikuispuolelle ammattikorkeaan,jos vaikka joskus tutkinnon ja kunnon töitä sais. Noi kyl selviää muutaman viikon sisällä pääsinkö opiskelemaan vai en...ja jos kierto menee normaalisti niin melkeipä pääsen ensimäisenä hääpäivänä testailemaan josko ois saatu uus ihminen aluille.


Eli näin meillä nyt...hermot kireellä ja hiukan jännittynyt olo. Mut löysinpä uuden bändin...tai äippä tyrkkäs kuunneltavaks levyn ja tykkäsin, joten tässäpä nyt sitten olis mussiikkiaEi kommentteja:

Lähetä kommentti