perjantai 8. kesäkuuta 2012

Superfood

Olen viimeaikoina (pitkästä aikaa...) tutkaillut kaikkea, mikä saattaisi auttaa onnistumista projektissa ja törmännyt juttuihin että esimerkiksi Macasta voisi olla apua. Nyt olenkin sit tehnyt kauppalistaa niin että taidan tässä kierrossa kokeilla ihan luonnontuotteilla onnistua, jospa noi macat ja gojit greippimehun kanssa auttaisivat ja ihme tapahtuisi. Seuraavaan kiertoon sitten lähtee clomit.


Mutta jännä että kaikista kirveistä ja keskiyön nakutansseista on vinkkailtu, ei kukaan ole tullut ehdottaneeksi näitä luonnontuotteita...lukuunottamatta sitä legendaarista greippimehua (jonka avulla aina joku tutun tuttu on raskautunut). Mietityttää vaan että mitenkähän paljon tuolla on semmosia niksejä ja keinoja, joita ei meille asti ole vielä rantautunut. Vai olenko vaan loppujen lopuksi liian vähän perehtynyt näihin apukeinoihin, kun kyllästyin kuuntelemaan noita niin auttavia neuvoja.


Edelleen olisi niin ihana että ensimäisenä hääpäivänä saisi testattua sen kauan kaivatun plussan, koska sille viikolle se testaus osuu jos sellainen mahdollisuus on...en vaan valitettavasti usko että niin käy...pikkusen kuitenkin jaksan toivoa :)

4 kommenttia:

 1. Mä olen aika paljon meidän yrityksen aikana pyörinyt ulkomaisilla sivustoilla, joissa kyllä on hihkuttu kaikenmaailman superfoodeista ja vitamiineista, jotka voisivat parantaa hedelmällisyyttä. Ja olen kyllä epätoivoisena kokeillutkin vaikka ja mitä.

  On syöty macaa, merilevää, gojimarjoja, kookosöljyä jne. On juotu vadelmanlehtiteetä. On tankattu vitamiineja ja hivenaineita varmaan loppuelämän tarpeiksi :D Olen käynyt myös homeopaatilla, vyöhyketerapeutilla, shiatsuhoidossa ja akupunktiossa.

  Ainoa mistä on meidän tapauksessa ollut selkeää ja todistettavaa hyötyä on E-vitamiini. Se on vaikuttanut limakalvon paksuuteen, jonka kanssa on mulla ollut ongelmia ja höyty on todettu ultralla.

  Ensimmäisen IVF-kierroksen neljän negan jälkeen lopetin kaikkien mahdollisten troppien käytön ja otin siten täydellisen loman koko yrityksestä. Nyt aloitin taas valmistautumisen uuteen IVF-kierrokseen ja käytössä on vahva E-vitamiini, granaattiomenauute, rypäleensiemenöljy ja pyrin myös välttelemään turhia hiilareita (mun elämäni ainoa plussa tuli tiukan 2kk karppauksen jälkeen).

  Ei mulla hirveästi uskoa ole, että mitään kovin ihmeellistä saan näillä valinnoillani aikaan, vaan kyllä tää tässä vaiheessa ihan tuuripeliä alkaa olemaan että onnistutaanko vai eikö. Mutta tuleepahan fiilis, että teen ainakin jotain sen eteen että EHKÄ olisi paremmat mahdollisuudet raskautua.

  VastaaPoista
 2. Mä syön noita molempia parhaillaan ja ootkin varmaan mun blogista jonkun verran lukenut niistä kokemuksia, mutta mä oon kyllä tykännyt! :) En tiedä mikä vaikutus niillä on hedelmällisyyteen, mutta ainakin yleinen jaksaminen ja vointi on huomattavasti parantunut. Jaksan liikkua paremmin ja hapenottokyky on kehittynyt macan ansiosta.

  VastaaPoista
 3. Macan kanssa kannattaa kuitenkin olla varovainen, jos on herkkä vatsa. Työkaverille tuli kovat vatsakivut macasta. Mutta varmasti yksilöllistä miten sitä kestää.

  Yoslene

  VastaaPoista
 4. Jadekiven kanssa samoilla linjoilla...Ei oikein mistään ole ollut merkittävää hyötyä minullakaan. Tälläkin hetkellä siis aamupalani koostuu 11 eri tabletista ja kaiken maailman luonnontuotteista. Oon myös käynyt säännöllisesti vyöhyketerapiassa ja kokeillut hypnoosia. Toistaiseksi ei ole ainakaan onnistanut.

  VastaaPoista