lauantai 12. tammikuuta 2013

Uskaltaisinko

Minua himottaisi neuloa, en haluaisi isoja villasukkia tai lapasia ruveta tekemään, mutta uskaltaisinko jotain pientä lähteä neulomaan. Ehkä pienet töppöset, sukat tai pienen villatakin. Tulenko liian toiveikkaaksi ja manaan kaiken, valmistautumalla tulevaan pikkuiseen....jota ei edes vielä ole tulossa? Entä jos emme saa ikinä lapsia, mitä teen sitten kaikille neulomilleni töppösille? Vai neulonko suosiolla kaverini tulevalle vauvalle?
Onko minulla edes "lupaa" neuloa vaatteita pelkälle haaveelle?

2 kommenttia:

  1. Neulo vaan. :) Niin minäkin neuloin vaikkei vauvasta ollut tietoakaan. Ajattelin kans ensin antavani niitä kavereille mutta en sitten raaskinutkaan. Tuonne niitä sitten laatikon pohjalle vain kertyi. Eivät onneksi kuitenkaan aiheuttaneet mitään isompia surunhetkiä vaikka välillä niitä haikein mielin tuli sitten hipsuteltua.

    VastaaPoista
  2. On lupa neuloa ja ostaa ja haaveilla.

    Itse olen koettanut minimoida ja olla ostamatta vaikka mieli on tehnytkin. Joskin ostin jo ajat sitten hienoja värikkäitä harsoja tulevalle perheenjäsenellemme, jota ei sitten ole tullutkaan. Nyt ne hienot harsot ovat piilossa kaapin alahyllyllä, kaiken muun takana. Hienot rakennuspalikat, jotka myös positiivisuuspuuskassani ostin, lahjoitettiin kummitytölle. Nyt en aio alkaa neulomaan enkä ostele yhtään mitään. Ehkä nämä asiat menevät käsi kädessä tulevaisuuden näkemysten kanssa...

    VastaaPoista