tiistai 24. syyskuuta 2013

1

Vain yksi hedelmöittyi...eiköhän sekin jotenkin turmellu huomiseen mennessä. Ei tietoa miksi näin kävi, kaiken piti olla hyvin...
nyt näyttää siltä että päästään tänä vuonna vielä uudestaan koko rumba läpi käymään. Miks ihmeessä ne ei hedelmöittynyt? Eikö meidän kohdalla vois jo joku asia onnistua :(

8 kommenttia:

 1. Voi kurjuus. :( Olen niin pahoillani puolestasi. Mutta älä vielä heitä kirvestä kaivoon. Yksikin hedelmöittynyt munasolu voi riittää.

  VastaaPoista
 2. Meillä viime vuonna riitti se yksi ainoa! 24 munasolua ja yksi ainoa hedelmöittyi. Toivottavasti näin myös teillä :). ( meillä IFVllä on huono hedelmöitys tulos, mutta niilla on saatu raskaudet alkuun, ICSI llä kyllä hedelmöittyvät, mutta yhtään raskautta ei icsi soluista ole ikinä alkanut. Kukaan ei ole osannut sanoa miksi ei... ) Kovasti tsemppiä!

  VastaaPoista
 3. Voi. :( Voimia jaksaa! Toivon sen yhden puolesta parasta mahdollista. <3

  VastaaPoista
 4. Ehkä tämän yhden on määrä olla juuri se lapsi <3 Voimia kovasti.. Uskoa huomiseen ja toivetta tulevaisuuteen

  VastaaPoista
 5. Olen pahoillani. Me emme myöskään saaneet ensimmäisestä kierroksesta mitään pakkaseen ja se masensi aika tavalla. Toivotaan, että tämä alkio jaksaa siirtoon. Jokainen siirto on mahdollisuus. Voimia ja sisua.

  VastaaPoista
 6. Oi elämä tätä hommaa! Suuren suuri voimarutistus. Yksikin voi riittää.. toivotaan, että tämä on se yksi, mistä tulee ilonhedelmä.

  VastaaPoista
 7. Todella harmillista! Toivotaan, että tämä yksi on juuri hyvä. Tsemppiä!

  VastaaPoista
 8. Nyt pidetään peukkuja sille yhdelle! Voimia!

  VastaaPoista