sunnuntai 3. marraskuuta 2013

suunnitelmia

Minähän opiskelen sairaanhoitajaksi ja opinnoissani alkaa olla jo aika ruveta aloittelemaan opinnäytetyötä....olen jo hetken asiaa pyöritellyt päässä ja erilaisia ideoita pohtinut.  
Eilen juttelin yhden ystäväni kanssa asiasta ja hän sanoi että aihe kannattaa valita läheltä itseään, helpompi tehdä ja kiinnostus riittää paremmin kuin väkisin keksittyyn aiheeseen....no siitä se ajatus lähti, mun opinnäytetyöni tulee jotenkin keskittymään endometrioosiin ja lapsettomuuteen (tai endoon ja ravitsemukseen) ideat on ehdotettu tutor opettajalle ja endometrioosi yhdistykselle...nyt jännäillään kumpi aihe saa tulta allensa, kumpikin aihe itselle läheinen ja kiinnostava.


Muuten ei ihmeitä kuulu, kierrosta en tiedä eikä kiinnosta tietääkään missä mennään.  Helmikuu tulee vähitellen ja sitten jännäillään, nyt eletään tätä elämää ja koetetaan hillitä kivut lääkkeillä. Meillä rakastetaan ja halaillaan, puhutaan yhteisestä tulevaisuudesta ja lapsista. Meillä puhutaan adoptiosta ja lasten nimistä...meillä uskotaan, että joku päivä me olemme äiti ja isä...meille matka siihen vaan on pidempi kuin useimmilla. Meillä ollaan onnellisia kaikesta huolimatta. 

1 kommentti:

  1. Etsiessäni tietoa ravinnosta ja endometrioosista löysin tuommoisen lopputyön.

    http://publications.theseus.fi/bitstream/handle/10024/18952/jamk_1224220585_7.pdf?sequence=2

    Siitä voit saada ehkä ainakin lähteitä, ja inspiraatiota lisää.

    Hienoa, että ihmiset tekevät noita tutkimuksia lapsettomuudesta.

    VastaaPoista