keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Ärsyttävää

Tunnun nykyään olevan koko ajan ärtynyt, kaikki ärsyttää...mies, koirat, naapurin akka joka on ruvennut sisällä polttamaan ja koko rappu haisee röökiltä, kun meidän taloyhtiössä ei saa polttaa edes parvekkeella...ja arvatkaan mitä, toi röökimuijahan on raskaana, eli liekkö sen takia nyt vetää röökinsä sisällä ettei kukaan näe että raskaana ollessaankin polttaa. Miks tommoset aivottomat ääliöt raskautuu? 

Kauheeta kiukuttelua raskautumisesta, vaikka edelleen pillereitä syön...vois ehken auttaa raskautumiseen, jos vaikka jättäis ton ehkäisyn pois ja vaihtas pillerit clomeihin, sit ehkä ois aihetta kiukutella ettei raskaudu :)

Epäilen kuitenkin että tämä nykyinen kiukkuilu nyt enemmän johtuu siitä että on aika rankka flunssa kuumeinen iskenyt, eikä oikeasti jaksa tehdä oikein mitään...ja en oikein osaa olla tekemättä mitään, joten tilanne rassaa ihan helevetisti. Tänään kuitenkin menen tohon salille tutustumaan ja sopimaan jatkosta, eli jos piakkoin pääsis kuntoilemaan kunnolla ja sais vaikka kroppaa timmimpään kuntoon...ois sitten edes hiukka nätimmän näkönen lomakuvissa, päätettiin että syyskuussa lähdetään reissuun, joko pariisiin tai lontooseen \o/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti