maanantai 28. toukokuuta 2012

Rentoutumista

Oltiin miehen ja koirien kanssa viikonloppu mökillä...puhelin äänettömällä(lähes koko reissun) eikä tietokonetta mukana...pelkästään luonnonäänet ja aurinkoa. Päivät meni auringossa maatessa ja nukkuessa, illat saunottiin ja paisteltiin makkaraa takassa...täydellistä rentoutumista.
Olisin jäänyt pidemmäksikin aikaa, jos vaan olisi voinut...valitettavasti arki ja työt odotti, joten eilen tultiin takaisin ja näköjään tänään sit arki iski kunnolla kaatosateella.


Huomasin että hiukan on muuttunut blogini kirjoitustyyli...en ole hetkeen miettinyt noita ajattelemattomia lauseita...tai sitten ne eivät enää kirpaise niinkuin aiemmin, jostain syystä edelleen uskon että me saamme lapsen, emme ehkä niin helposti kuin useimmat, mutta joskus meilläkin on oma lapsi...mistä ihmeestä tuo usko sitten on tullut sitä en tiedä. 


Esimerkiksi mökilläkin miehelleni puhuin miten ensi kesänä sitten tullaan kolmisin ja kuinka sitten joskus tulevaisuudessa haluan lukea lapselle iltasatuina muumeja (niitä oikeita Tove Jansonin) ja Astrid Lingrenin satuja, enkä mitään twilightia...niitä lukekoon sitten kun on ikää. Ehkä mieheni positiivinen asenne asian suhteen on tarttunut, tai sitten olen vain jossain mieleni sopukoissa kyllästynyt märehtimään asiaa jolle ei tällähetkellä voi mitään. Mutta tiedän kuitenkin että meillä lapsi tehdään, lääkkeiden ja testien avustuksella tai koeputkissa...ehkä greippimehua juoden ja punaviinillä rentoutuen tai kirves sängynalla ja päällään seisten ;)
Takkafiilistelyä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti