perjantai 26. heinäkuuta 2013

Sekavaa...

Hittolainen, tajusin just etten nyt tiedä ollenkaan milloin tulisi kuukautisia odottaa...normaalin kierron mukaan kp28 vai viimeisimmän megakierron mukaan kp40 tms...no kp28 tuli ja meni, eli ei ainakaan silloin alkanut. Omalla tavallaan tämä kierto on ollut helpotus, ensinnäkään ei ole ollut mitään stressiä ovulaatiosta tms, kun ei oikeasti ole mitään tietoa milloin sen olisi pitänyt olla tai tulla. On vaan voinut olla ja möllötellä omaa eloaan välittämättä mistään sisuskalujen toiminnasta tai toimimattomuudesta. Toisaalta nyt sitten ihmetellään sitä miten kauan tässä tällä kertaa kierron vaihtumista odotellaan...mutta enpä taida sitäkään jaksaa stressata, koska kyllä se vielä tästä vaihtuu ja ruvetaan odottelee syksyn hoitoa.

Toinen asia, minkä tässä tajusin on se että olen näköjään blogia aloittaessa hiukan vääristellyt meidän elämää...sillä yritystä ei todellakaan ollut takana kolmea vuotta kun kirjoittamisen aloitin vaan aika tarkalleen reilu vuosi, kun juuri oltiin ekat käynnit polilla käyty. Mutta onhan tässä jo nyt turhan monta vuotta mennyt tuloksetta.

Sitten muita juttuja, työt loppuivat tältä kesältä ja nyt pitäisi jotain puuhaa keksiä näille lomaviikoille ennen koulun alkua. Jonkun verran olen ajatellut kämppää sisustella uusiksi, maalata pari seinää ja vähän sisustustarrojen avulla ulkonäköä muuttaa. Jonkunasteinen pesiytymisvimma tullut ja haluan tämän kämpän saada omanlaiseksi, sellaiseksi missä on kiva asua pidempään (koska kyllähän tässä tullaan asumaan vielä useampi vuosi, ei ole tarvetta kaksiota isommalle asunnolle). Tästä sisustus ja kuntoiluinnostuksesta johtuen olen ajatellut että pistäisin pystyyn toisen blogin, joka keskittyisi itselle muihin tärkeisiin asioihin...muuhun kuin tähän lapsettomuuteen ja olisihan tuo kiva kirjoittaa jostain kivastakin välillä, eikä vaan surkutella omaa eloaan, kun ei tämä mitään surkeutta aina ole. Kun vaan saan aikaiseksi aloitettua sen.

Näillä mietteillä täällä mennään, kp taitaa olla 30...ja oireita ei ole suuntaan eikä toiseen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti