maanantai 15. heinäkuuta 2013

viimeisiä viedään...

Viimeinen luomukierto...so what? IVF lähestyy ja samalla mun kesätyöt lähenee loppuaan. Enää kahdeksan työvuoroa ja sitten muu työt vaihtuu opintoihin... Jos kesätyöt loppuu, loppuuko kesä samalla? Vai miten? No itseasiassa mulla on pari viikkoa "lomaa" ennenkuin koulu virallisesti alkaa...Vaikka nekin viikot menee tentteihin lukiessa, mutta kaipa ne lomaa silti ovat.

Tällä hetkellä odotan syksyä, kaikkea mitä se tuo tullessaan....opiskelua, työharjoitteluani, pariisin matkaa ja jopa sitä pelottavaa tapahtumaa viikolla 40...toivottavasti kaikki odotukset ylittyvät ja toiveet toteutuvat.

Edelliseen postaukseen sen verran voisin tarkentaa, että nuo tavoitteet on nyt seuraavan lukuvuoden tavoitteet, eli elokuun 2013 ja kesäkuun 2014 välillä toteutettavaksi. Uskoisin että sen 10kuukauden aikana saan kuntoiltua itseni kuntoon...ja timmiksi mimmiksi,  jos siihen kunnolla paneudun. Kouluarvosanoihinhan taas voin vain itse vaikuttaa, joten timmiytymisen lisäksi kulutan aikaani opintoihin. Ja onhan nämä tavoitteet sellaisia, joihin oikeasti voin vaikuttaa ja jättää muut asiat kulkemaan omalla painollaan lääkäreiden aikataulutuksessa.

Ja lopuksi, muiden bloggaajien innoittamana ajattelin kokeilla ainakin yhden postauksen vastailemalla teidän kysymyksiin...eli kysykää mitä haluatte tietää ja vastailen sitten parhaani mukaan...eli sen verran kun voin vastata paljastamatta erittäin salaista henkilöllisyyttäni :D

2 kommenttia:

 1. En tiedä paljonko olet näistä blogissa kirjoitellut, mutta kysytään nyt tällaisia:
  -Milloin tapasitte miehesi kanssa?
  -Milloin aloitte toivomaan raskautta?
  -Oletteko saaneet diagnoosin lapsettomuuteen?
  -Oletteko läheisille ja ystäville avoimia lapsettomuudesta?
  -Mistä asioista nautit ts. mikä saa sinut unohtamaan lapsettomuuden hetkeksi?

  VastaaPoista
 2. Heippa! löysin blogisi ja luin heti kaiken läpi !:) meillä on sama aikataulu suunnilleen , täällä odotellaan elokuuta ja IVF hoitoa, toista kertaa. Tsemppiä !!! :)

  VastaaPoista