torstai 26. joulukuuta 2013

Lupaus

Uudenvuoden lupaus...ensi vuonna minä uskon onnistumiseen, uskon niin paljon että aloitan neulomaan villa-asuja pikkuiselle...sillä jos (KUN) hoito onnistuu meidän pikkuinen tulee tänne talvella ja tarvitsee pieniä villavaatteita pysyäkseen lämpimänä. Langat ja mallit on valmiina, huomenna haen oikean kokoiset puikot ja katson josko taitoni riittävät :)
(Lisäks jos vihdoin sais noi ylimääräset kilot pois, aloittais uuden harrastuksen...ja hoitotauolla hommais sen tatskan...ai joo ja osa-aikatöitä haluttais tehdä että saan maksettua sen tatskan)

Joulu meni rauhallisesti, syöty on itsemme pinkeiksi ja lahjoja availtu. Nyt vähitellen suunnataan katsetta vuoden vaihteeseen ja ensi viikolla alkaviin piikityksiin...Sumutuksien myötä on tulleet päänsärky ja pahoinvointi, muuten en ihmeempiä oireita ole huomannut (muru kyllä on valitellut vaihtelevaa mielialaani...)jospa tämän enempää ei tulisikaan.

Näillä eteenpäin...jospa tämä surkeuden ja stressin vuosi saataisiin kunnialla loppuun ja uusi parempi vuosi käyntiin. Ensi vuonna asiat muuttuvat joka tapauksessa,joko hoidot onnistuu tai aloitamme adoptioprosessin....kävi miten kävi 2014 on meille se ratkaisujen vuosi.

(edit.pikkukiukuttelu loppuun...taas pari turhista päättää hankkia lapsen, mistä vetoa että tammikuussa on jo lehtijuttuja miten vaikeaa oli tulla raskaaksi mutta nyt ollaan onnellisesti pullat uunissa...prkl, ärsyttää jo valmiiks ku alkaa noita turhien tissimissien raskausuutisia tulla kuitenkin het alkuvuodesta....ARGH)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti