torstai 2. lokakuuta 2014

Treenva feeniks

Eli vaihdan aihetta, en jaksa tota lapsettomuuspaskaa...se on tylsää luettavaa ja kirjoitettavaa. Joten...minähän siis voitin viideksi viikoksi personal trainerin (btw.tungin hakemukseen mukaan sen et oon lapsettomuushoidoissa ja kiloja pitää saada pois...aattelin hyödyntää tota paskaa ja onnistuin..hah!) ja tällä viikolla tapasin ton treenarin ekan kerran...ja tokan. Ensin kateltiin vähän tavotteita, kehoanalyysi jne jne muuta mukavaa, joita ylipainosena karsastaa...sit sain mukaan ruokapäiväkirjaa ja terveystietolomakkeita täytettäväksi.
Tänään sitten oli toinen tapaaminen, käytiin läpi jatkoa..eli miten lähdetään tositoimiin. Sain ruokailuohjeet, eli mitä syön ja milloin syön...onneks nyt ei ihan nihilististä, mut kyllähän toi rutistaa aika paljon taas pois, mutta jospa samalla rutistuis kroppa kasaan. Pääsin testaa mun saliohjelman ja arvatkaa vaan oliko ihanaa ku joku oikeesti kulki mukana ja katto et teen oikein, korjaili asentoo ja "jaksaa jaksaa jaksaa...vielä viis toistoo!!!". Lihakset huus hoosiannaa ja hiki virtas, mutta ku kaik olin tehnyt niin jopa oli voittaja-fiilis. Saliohjelman ja ruokaohjeiden lisäksi, mulle tehtiin kuntoiluohjelma...ma-ke-pe-su jumpat ja ti-to sali, jumppapäivinä vaihtelevasti joogaa, bodybalancea, spinningiä, kahvakuulaa, kunnoncrossia (ihme jos tohon uskallan mennä) ja pumpia...eli kaikkea mahdollista. Seuraava tapaaminen on ensi viikolla, kuulemma pääsen testaa HIITtiä, on jo valmiiks suunnitellu mulle treenin... ja kaiken tän lisäks saan kotiin venyttelyohjeet, jotta notkistun entisestään.

Eli näillä näkymin musta tulee timmi-mimmi...joka sit keväällä raahaa komian lihaksikkaan kroppansa jonnekin kreikan rannalle makaamaan, siis mehän suunnitellaan reissua kreikan saaristoon johonkin pikkukylään, ihan kahdestaan kauas maailman murheista. Ehkä joku omatoimikohde, jossa voisi kävellen vaeltaa ja katsella saarta, ei paljon turisteja eikä kiirettä...eikä lapsia.

Suuri vitutuskausi olkoon nyt ohi, mä keskityn täysin muuhun ku tohon mihin en voi vaikuttaa...eihän noi ees oo vieläkään kertonu mulle mikä hoitosuunnitelma meillä on, mut kaipa toi joskus selviää...onhan tohon suunniteltuun punktioon vielä 8viikkoa...vähän mä oon sillon huikeen laiha ja niin komiassa kunnossa ettei lääkäritkään tunnista.

Ja lopuksi, menkat ei vieläkään oo kunnolla alkanu...tänään tuli tippa kunnon verta mut sen jälkeen ei oo tullu yhtään mitään...ei jää ees paperiin vessakäynneillä. Mikä hitto tätä kroppaa riivaa.

2 kommenttia:

 1. Wow. Kuulostaa tuo sun ohjelma ja sen alku ihan onnistumiselta. Niihän ne kaikki sanoo, ettei yksin jaksa tsempata niin paljoa kuin pitäs, kun yrittää karistaa kiloja ja kiinteytyä. Tai ainakin se on vaikeampaa. PT on kyllä ihan huippu arpajaisvoitto tähän väliin. Seurailen sun kokemuksia ja tuloksia, niin jos sitä ittekin hankkisi loppusyksymmällä jotain potkua kohti terveemmin elävää itseä. Nyt mulla on ollu vaan tuo mies laatimassa ohjelmaa ja kehumassa, että sun perse näyttää hyvältä (miten tommoset kommentit ees vie mitään eteenpäin.. XD). Ruokailun kanssa puolestaan oon yrittänyt ihan itte netistä lukemalla koostanut ohjeita, mutta oishan se huippua jos ois kaikki "tieto" samassa paketissa. PT:n taitaa saada varmaan ainakin yhden ivf:n lääkkeiden hinnalla, joksikin aikaa? Joten kai siihenkin on varaa, kun jättää nää hoidot nyt tän kerran jälkeen jäähylle.
  Mutta vielä kerran HYVÄ SINÄ ja UUSI ELÄMÄ!

  VastaaPoista
 2. Vautsi! Kuulostaa ihan mahtavalta! Ja samalla tosi rankalta :) Toivottavasti tämä muutos tuo sulle uutta voimaa kohdata seuraava hoito <3

  Itsekin liityin ystävän kanssa elokuun lopussa oman kuntosalini online ryhmään. Saimme sieltä saliohjelmat, opastulksen ja ruokavaliot. Ruokavalion sai valita laihduttajista, kiinteytyjistä tai kasvun maksimoijista. Me liityttiin tuohon kiinteytyjiin. Ruokavalioon ei kauheasti tullut muutosta, mutta yksi ateria päivään tuli lisää. Pitää siis syödä enemmän, mutta terveellisempiä ruokia. Herkkujen vähentäminen on ottanut mulla koville ja kokonaan en ole pystynyt niistä luopumaan.

  Tsempit täältä! Ja tosiaan, ehkä lääkärit eivät tunnista uutta Feeniksiä ;)))

  VastaaPoista