torstai 28. huhtikuuta 2016

Kierukasta ja huhtikuun summaus

Reilun kaksi viikkoa on toi härveli ollut. Ensimmäiset kymmenen päivää vuosin, en pahasti, mutta sanotaan vaikka että menkat tuli ja sen jälkeen tiputteli...vieläkin välillä tiputtelee mut ei häiritsevästi. Asetus ei sattunut ja luulinkin ettei kipuja tule ollenkaan. No niitä tuli, muttei pahoja...ensimmäiset pari päivää supisteli ja ne menkat sit alkoiki. Burana 600mg +panadol 1g kombolla selvisin, noiden menkkojen ajan söin särkylääkkeitä sen jälkeen ei mitään kipuja tai tuntemuksia ole ollut. Nyt sit jännittelen miten tästä eteenpäin, tuleeko menkkoja ja tuleeko kipuja..ainakin kaikki pienet epämääräiset kipuilut munasarjoissa on hävinnyt (jee)

Tällähetkellä  näyttäisi että tämä oli oikea ratkaisu, ei ole pillereiden tuomaa turvotusta ja päänsärkyä tullut...enkä ainakaan vielä ole raivohulluksi muuttunut. Turvotuksiin kyllä vaikuttanee nykyinen liikuntamäärä ja syömisetkin, mutta kyllä ne pillerit pt:n aikaankin sai kohtuullisen nestepöhön (useita kiloja muutamassa viikossa, jotka lähti kun pillerit lopetin) miettimättä mitä kaameuksia hoitojenaikaiset hormonit tekivät (voi kroppa ja miesparkaa..)

Tämä kuu on muuten mennyt kevättä haistellen ja kesän uusia tuulia odotellen. Piha on vihdoin sulanut ja taloyhtiön hallitus miettii miten saadaan piha kokonaan aidattua. Meidän piha siis osittain aidattu ja pihassa on taloyhtiön lipputanko, joten vähän pähkäiltävää on, mutta toivon että kesään mennessä tuossa joku portti/aitasydeemi on. Vappua juhlitaan siman ja munkinpaiston merkeissä, mies on töissä pyhät ja mä lähden aattona kummitytön ja tämän äidin kanssa vapputorille hummailemaan. Juhlitaan sit kesänalkua mun pääsykokeiden jälkeen sisarusten kanssa. Pääsykokeisiin olen lueskellut, en liikaa stressaile. Menen sitten avoimen kautta opiskelemaan jos ei natsaa...joten ei hätää sen kanssa, enkä nyt jaksa liikaa stressata siitä muutenkaan. Sillä eihän tosta ole kuin puoli vuotta kun opintoni lopetin.

Ai niin, liekköhän viime keväänä/kesänä kerroin, olin siellä nuorten pitkäaikaissairaiden sopeutumisvalmennusleirillä töissä muutaman päivän. No tänä vuonna vastaava hoitaja soitti ja kyseli josko lähtisin tänä vuonnakin mukaan, joten kesäkuussa lähden leireilemään muutamaksi päiväksi. Olin tosi otettu että mut halusivat sinne tänäkin vuonna, oletin että yleensä opiskelijoita on ollut apuna ja työvoimana, mut näköjään mä olin sen verran avuksi että pääsin tänäkin vuonna mukaan :) Onnistui vielä uuden työpaikan kanssa työvuorot sumplia niin etten kuin pari palkatonta vapaata tarvinnut...ja tuolta leiriltähän saan kuitenkin palkan, joten no hätä :)

Tämmöstä dirlandaata tällä erää, yritän viikonloppuna kuvailla ja tehdä kämpästä postausta.


Ja kesää odottaessa voi kuunnella vaikka tätä <3

2 kommenttia:

  1. Kivalta kuulostaa! Iloista Vappua!
    Asuntopostausta odotellessa!:)

    VastaaPoista
  2. Hei!
    Miten menee? Aurinkoa sulle!

    VastaaPoista