tiistai 5. huhtikuuta 2016

uutisia

Ei en ole raskaana :D Päädyin hakemaan yliopistoon opiskelemaan, eli nyt sitten vietän aikaani pääsykoekirjoja lukien. Ihan ku näin myöhäänheränneenä sisäänpääsisin, mutta haluan kokeilla...avoimen kautta syksyllä kuitenkin alan opinnot aloitan. Sitten muita...mulla on loppukuusta työhaastattelu, vakipaikkaan...hain ihan vitsinä, ei nimittäin ikinä päähän putkahtanutkaan että näin tuore hoitaja edes haastatteluun pääsis. No haastatteluun mennään, toivotaan parasta...ja jos ei tärppää niin myöhemmin uudestaan. Sillä kyllä näköjään jotain kiinnostavaa mussa on kun tohon haastatteluun pääsin (hakijoita paikkaan oli yli 100).

Semmosia täällä. Kevään reissua odotellen, työtilannetta jännitellen ja hoitotiedettä lukien kohti kesää mennään. Ai joo, syksyllä tehdään uus reissu italiaan, en vielä tiedä minnepäin. Mutta päädyimme miehen kanssa siihen että loka-marraskuun harmauteen auttaa vain ihana italia ruokineen ja maisemineen <3

3 kommenttia:

 1. Ihanalta kuulostaa matkasuunnitelmat ja muutenkin tästä kirjoituksesta välittyy jotenkin positiivinen ja sellainen utelias asenne tulevaisuutta kohtaan :) Hienoa, että olet päässyt elämässä ja lapsettomuuden sävyttämissä ajatuksissa eteenpäin. Olet varmasti monelle lapsettomuusasioiden parissa painiva ja hoitojen lopettamista pohtivalle toivoa antava esimerkki:)

  Minäkin pohdin näin "vanhemmalla iällä" uutta ammattia, olen nyt 34. Kun vain uskaltaisi irtaantua vanhoista kuvioista! En viihdy alallani, mutta en oikein uskalla lähteä ns. tyhjn päälle moneksi vuodeksi. Ehkä ryhdistäydyn nyt kun kerran muutkin :) Mihin olet pyrkimässä? Hoitotieteitä tms. (en tiedä millä nimellä kutsutaan)...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minähän aloitin noi sairaanhoitajaopinnot 33-vuotiaana..halusin vaihtaa alaa toimistotyöstä hoitoalalle. Nyt sitten yritän yliopiston kautta korkeampaa tutkintoa saada, juurikin hoitotieteitä lukemaan kokeilen.

   Poista
 2. Hyvä Sinä! ja kokemuksesta voin sanoa, että täysipäiväinen työskentely onnistuu opintojen ohessa tai toisinpäin. Ne jopa kivasti tasapainottavat elämää. Pidän täällä peukut ja varpaat ristissä, että pääset sisään. Avoimen opintojen jälkeen ainakin pääset.

  VastaaPoista