lauantai 16. huhtikuuta 2016

Onnellinen

Minä olen onnellinen, me olemme onnellisia...Onni ei tullut helpolla, ei lapsen kautta vaan loimme itse onnemme. Ehkä tyhmääkin sanoa näin, mutta kaiken paskan jälkeen osaa nauttia pienistäkin asioista enemmän kuin ennen. Aamulenkki auringonnousua katsellen ja aamukahvit nukkuvia koiria kuunnellen ja blogia kirjoitellen...ihanan tavallista ja rauhallista.

Olen miettinyt blogia ja mistä kirjoittaa, sen verran tiedän, että yritän saada aikaiseksi jonkun kirjoituksen painonpudotusprojektista ja liikunnasta...matkoista nyt tulee omat postauksensa, mutta muuten taidan pysyä tällä diibadaaba-linjalla ja kirjoitella mitä mieleen tulee... ellei sitten ole jotain toiveita. Ehkä josku postaus tulee kunhan pääsen tuota meidän pihaa laittamaan, vaikka se onkin pelkkä asfalttipiha niin silti muutama idea on miten tuota pihaa "sisustaa", pitäisi kunnon aita/portti siihen vielä saada. Piha on siis osittain aidattu mutta koirien vuoksi haluaisin että se olisi "umpinainen". Ainut vaan kun meillä on pihassa lipputanko niin pitää liputuspäivinä lipunnostajan päästä lippu laittamaan salkoon.

En osaa lopettaa ihmettelemästä miten helppoa ja ihanaa elämä nykyään on. En myöskään käsitä miten helppoa elämä on kun on töitä ja ei ole ns.ylimääräisiä menoja...on rahaa käyttää itseensä, on rahaa reissata ja hemmotella meitä. Muuton yhteydessä pystyi ostamaan uusia kalusteita ja sisustamaan asunnon juuri omaksi...rakastan asuntoamme ja kaikkia sen pieniä outouksia...ja ehkä olisi vihdoin aika tehdä meidän sisustuksesta postaus. Tällähetkellä on niin monta pientä juttua jotka haluaisin jakaa täällä, semmosia omia hömppiä asunnossa. Sen verran meidän kodista nyt kerron että tämähän on entinen seurakuntatalo, joka on muutettu asunnoiksi...meidän asunto on kahdessa kerroksessa ja neliöitä on noin 80. Pieni etupiha ja alakerrassa ei ole seinänaapureita ollenkaan. Eli koiran omistajan unelma, koirat voivat työpäivien ajan olla keskenään eikä pieni haukku tms häiritse ketään...ja toisaalta koiratkin saavat olla rauhallisessa paikassa jossa ei rappukäytävän tms ääniä kuulu. Minä rakastan tätä asuntoa kaikkine outouksineen ja tästä jos joskus muutamme niin se on sitten se oma omakotitalo pihoineen :)

Tämmöstä tällä kertaa, kertokaa jos jotain toiveita on kirjoitusten tai blogin suhteen muutenkin....katsellaan mitä keksin :)

5 kommenttia:

 1. Mä tykkään näistä diibadaaba-postauksista. <3
  Myös sisustusjutut kiinnostaa.. Itellä ei oikee oo tullut tätä nykyistä asuntoa sisustettua, kun tähä muutettiin, niin oli selvää ettei tää oo "se" asunto.. Mut kuitenki jo viis vuotta tässä jumitettu:-D
  Ihana että osaatte nauttia elämän pienistä iloista. Mekin ollaan kiitollisia että elämä on solti näin helppoa, saa mennä ja tulla ja ostaa hemmotella itseämme. <3 enpä minäkään olisi ikinä kuvitellut olevani onnellinen lapsetta. Endokivut kun vielä sais kokonaan pois, niin olis täydelllistä. Kerrohan sitten kuinka kivut kierukan kanssa menee. Kivaa rentouttavaa viikonloppua

  VastaaPoista
 2. Ihania tunnelmia sulla siellä! :) Tuo rahanmenovirran loppuminen hoitoihin tms.on varmasti ihanaa! Et rahaa riittää konkreettisiin juttuihin, joista oikeesti itekin SAA jotain konkreettista, markoja, sisustusta, hemmottelua. Eikä vaan lääkkeitä, polimaksuja ym. Nämä arjen postauksesi on hyviä! Myös sisustusjutut kiinnostaa, haaveesi, lemmikkisi, parisuhdejutut ja hemmottelut. :) Sä oot vahva!!

  VastaaPoista
 3. Ei markoja vaan matkoja :D

  VastaaPoista
 4. Olisi kiva kuulla lisää teidän asunnosta. Kuulostaa mukavalta. :)

  VastaaPoista
 5. Hei, mites menee? Sisustus-/asuntopostaus olis niin hyvä!!:)

  VastaaPoista