sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Home again

Mökiltä palattu, nahka poltettu ja ruokavaliosta luistettu urakalla...nyt pitää sit taas ruotuun palata (ei oikein maha tai endo tosta lihasta tykänny, vaikka se hyvää olikin).
Eilen pistin pregnylin ja tulihan tuolla möksällä sekstailtuakin, mutta tuskin siitä mitään muuta on ku iloa itselle...keskiviikkona sit pitäis soittaa ja kuulla miten alkiot ei selvinnyt (joo en oikein vieläkään ole millään voittajafiiliksellä). Paljon puhuttiin miehen kanssa miten jatketaan tästä...mitään ei päätetty, eletään nyt tuo seuraava pettymys ja katsotaan sit uudestaan.

Sit semmonen pikkujuttu...oon nyt pari blogituttua pongannu facessa erinäisissä ryhmissä joihin itsekin kuulun. Jokseenkin tuli semmonen hassu fiilis ku kirjotuksesta tunnistin. En kuitenkaan rupea sen enempiä erittelemään ketä olen tunnistanut, tiedän nimittäin että pari tuttua on tänne blogiin eksynyt (eivät suoraan sanoneet, mut niin selkeästi vihjailivat ettei epäselväks jäänyt) ja liekkö joku lukija tai blogituttu mutkin noissa samaisissa ryhmistä tunnistanu :)

4 kommenttia:

 1. Minut oot varmaan ainakin bongannut, kun oon nyt diagnoosin saatuani vähän eräässä ryhmässä kirjoitellut. Mulla on oma nimi blogissanikin eli ei oo vaikea tunnistaa :)

  VastaaPoista
 2. Taisin sulle jotain kommentoidaki ;) itelle varsinkin noi simpukan ja endo(maanlaajuset ja kaupungin omat) ryhmät on ollu kyl yks henkireikä välillä, ku pystyy kyselee juttuja ja vastauksia tulee kohtuu nopeesti ja tukea saa samassa tilanteessa olevilta ♥

  VastaaPoista
 3. Mulla tapahtui tämmönen bongaus joku tovi sitten, olin ihan unohtanut koko jutun kunnes nyt muistu mieleen. Olihan se aika erikoinen tunne. :)

  VastaaPoista
 4. Mä meinasin alkuun bloginimeks omaa nimeä, mut ku mun nimi on niin harvinainen et tunnistaminen kävis liuan helpoks...päädyin nimimerkkiin :)

  VastaaPoista