sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

päätös

Puhuttiin...puhuttiin...pähkäiltiin ja pätettiin. Pidetään taukoa hoidoissa loppuvuosi, katsotaan sitten miltä tuntuu. Kuitenkin aikaisintaan 2015 on meidän viimeinen hoito.

Nyt haluan keskittyä opintoihin, opinnäytetyöhöni, painonpudotukseen ja parisuhteeseen.  Haluan puhdistaa kroppani ylimääräisistä hormooneista ja kokeilla miten vaihtoehtohoidot ja ruokavalio vaikuttaa endoon.

Haluamme aikaa meille ja käsitellä tätä tilannetta rauhassa...ja pohtia mahdollisuutta "entä jos ei?" Pohtia mitä hyvää saamme, jos luovutamme. Minkälaisen elämän saisimme kahdestaan?  Todennäköisesti noita asioita pyörittelen jatkossa täälläkin...ja tietty kerron kuulumisia.

Viikko pregnylistä, eilen tuli tissit kipeeks...taitaa kierto vihdoin palata takaisin 28päiväiseksi.

2 kommenttia:

  1. Meillähän on myös mietteissä nyt, jos lopetettaisiin vaan kokonaan yritys ja yksinkertaisesti asennoiduttaisiin niin, että kahdestaan ollaan. Uskon että tauon pitäminen on ihan hyvä idea. Saatte hieman etäisyyttä asiaan, ja kuitenkin säilyy se optio, että hoitoa voi talvella jatkaa jos haluaa, se on minusta tosi tärkeää! Omaan hyvinvointiin ja parisuhteeseen satsaaminen kuulostaa tosi lupaavalta :) Voimia Feeniks sinulle <3

    VastaaPoista
  2. Samoilla linjoilla jannebethin kanssa; tauko tekee varmasti hyvää. Voimia jatkoon! Nautitaan kesästä ja panostetaan siihen omaan hyvinvointiin ja parisuhteeseen. :)

    VastaaPoista