torstai 12. kesäkuuta 2014

tauko

Siirryn taustalle toistaiseksi, pidetään taukoa yrityksessä ja hoidoissa (ehkä lopullisesti). Pohditaan miten edetään, jaksammeko enää kolmatta hoitoa...tuntuu että tällähetkellä on niin moni asia pielessä, ettei onnistumista voi tulla niin kannattaako oikeasti tuhlata voimavaroja mahdottomuuteen. Annetaan ajan kulua ja katsellaan syksyllä miten edetään. Parannellaan tämän viimeisen vuoden aikana saadut haavat ja yritän saada raskaudettomuuskilot pois. Kokeillaan normaalia parisuhde-elämää ilman lapsettomuusstressiä.
Pitää tänään soitella lääkärille ja sanoa, että tarvitsemme taukoa...haluan elää hetken ilman hormoneita ja pyydän että josko kuitenkin tehtäis se laparoskopia...ja lisäksi kokeilen ruokavalion muuttaa tietojeni pohjalta endoa rauhoittavaksi.
Todennäköisesti kuitenkin välillä jotain kirjoitan, sillä ei nämä ajatukset päästä katoa...yritän kuitenkin ottaa etäisyyttä tähän osaan elämästäni. Ja enköhän minä täältä taustalta seuraa teidän kuulumisia. Toivotan kaikille onnea matkaan, ehkä me joskus täältä asemalta päästään pois...suuntaan tai toiseen.

6 kommenttia:

 1. Olen niin kovin pahoillani, että tässä kävi näin. Hurjasti voimia teille molemmille. Toivottavasti ette kuitenkaan luovuta vielä. Rentouttavaa taukoa.

  VastaaPoista
 2. Voi Feeniks <3 Mulla silmät kostui tätä lukiessa. Iso rutistus ja voimia kesään ja itsesi hoitamiseen.

  Välillä en vaan pysty ymmärtämään, että miten niitä vanhemmuuden kortteja jaellaan. Ihan läheltä olen nähnyt senkin, kun vanhemmuus ei enää vanhemmiksi tulleita kiinnostakaan. Ja kun meitä olisi täällä odottamassa sellaisia, joille se olisi kaikki <3

  VastaaPoista
 3. Toivon kovasti, että ette vielä luovuta ja yrittäisitte vielä. Vaikka tämä onkin rankka tie. Tauko tekee kieltämättä välillä ihan hyvää, ettei elämä ei pyöri koko ajan hoitojen ja lapsettomuuden ympärillä, mutta sitä on vaikea unohtaa kun toisilla on se, mitä itseltä puuttuu. Rentoutukaa ja nauttikaa toisistanne tämän tauon aikana! :) <3

  VastaaPoista
 4. Taustoilla on ihan jees olla. Ja purkaa aina silloin ku tuntuu siltä. Nyt hyvää treeniä, hyvää ruokaa, hurjia uraohjussuunnitelmia, matkustelua lähelle tai kauas, kivaa yhdessätekemistä ukkokullan kanssa. Lapsettomuuspeikko kulkee kyllä mukana, mutta koita jättää se sinne varjoihin. Helpommin sanottu ku tehty.

  Tauko tekee aina hyvää. Pakottaminen saa aikaan vain ahdistusta. Yritetään ajatella, että mun elämä on ihan jees.. Kesä, jäätelö ja mitä niitä nyt on.
  Kesätaukorutistus sinulle täältä pohjoisesta!

  VastaaPoista
 5. Täyttäköön tauko ja kesä sinut ilolla ja valolla! Tuokoon energiaa ja tunteen siitä, että elämä on ihan hyvä - kaikesta huolimatta <3

  Kirjoita, kun tuntuu siltä. Täällä ollaan kuulolla.

  VastaaPoista
 6. Täällä tauolla kanssa. Pakko sitä on pitää muutaman vuoden välein. Ja ne tauot tulee kyllä sitten ihan luonnostaan. Ei tarvitse pakottaa. Oikea aika on nyt ja niin edespäin. Latteudesta toiseen.

  Kerroin toimittajalle lapsettomuudesta. Nyt ovat asiakkaat tulleet avautumaan omastaan ja osa on ihan alkanut esirukoushommiinkin. Tuntuu hieman jopa oudolta, kun lapsettomuuslomalla olen ollut jo kuukauden. Mutta onhan tää säälittävää suoraan sanottuna. Minkäs teet.

  VastaaPoista