keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

yllätys

Ei meille...kaveri raskaana. Kädet tärisee...hengitys salpaantuu...Minä itken, en pysty olemaan onnellinen...en pysty...onnittelin...siinä meni sekin kaveri, kaikista tulee äitejä, mä tipun joukosta...koska en ymmärrä mistä he puhuvat.

Tekis mieli vetää semmoset perskännit että oksat pois...vituttaa vituttaa...itkettää. Mä en jaksa enää tätä paskaa kroppaa!!!


Jatkokertomus...mulla taitaa menkat tulla viikonloppuna ku pitäis alkeellisesti mökkeillä, voi VITTU!!!

11 kommenttia:

 1. <3 Itsekin täällä pelkään, että koska ja mistä tulee seuraava uutinen. Sitä väkisinkin alkaa vihata omaa kroppaansa ja sitä pirullista tautia sen sisällä. Tuntuu, että ne endometrioosipesäkkeet oikein hypähtää ilmaan tuolla sisuksissa aina, kun niitä uutisia tulee. 'Hihii, täällä me sun sisuksissa onnistuttiin taas tehtävässämme'. Kirjaimellisesti oma keho hyökkää itseään vastaan.

  Hiton hitto, juhannushiprakat on paikallaan. Oon jokseenkin alkanut pitää punaviinin vaikutuksesta, se tekee mun vatsasta kivuttoman. Silloin ei tunnu jomotuksia tai vihlontaa.

  VastaaPoista
 2. Joo
  ..huolestuttavasti on toi viini ruvennu maistuu viimeaikoina. Mut toisaalta eikö ne alkoholistit lisäänny vahingossa? Jotenkin on armottoman ulkopuolinen olo...koko meiä ryhmäkeskustelu meni ultriin yms ja nyt kaverit perusti oman ettei mun tartte niitä kuunnella ja tuntee itteeni ulkopuoliseks...eli kukaan ei juttele tossa ryhmäs juttele...ai minäkö en ulkopuolinen? Just joo...muutaman vuoden päästä oo tippunu koko porukasta pois

  VastaaPoista
 3. Just ton takia mulla on enää jäljellä ne miespuoliset kaverit, kun ne ei ihan hirveästi juttele lapsistaan. Tai saattavat joskus ohimennen jotain sivuta, mutta aika usein puheenaiheet on jotain ihan muuta.
  Sinällään surullista, kun "menettää" ystäviä. Toivottavasti elämä antaa uusia tilalle.
  Eihän se toisten onni ole meiltä pois? Eihän? Mutta tekee niin julmetun kipeää kun toiset saa sydämensä kyllyydestä olla onnellisia. Miksei koskaan ole meidän vuoro?
  Punaviini on ihan jees, näin kesällä menee mansikat ja hyvä valkkarikin (suosittelen Torres San Valentin -merkkiä) .Juhannuksena kilistän teille rakkaat blogisiskoni ja toivon meille kaikille onnentunnetta, edes jossain muotoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Peikkis <3 Kilistellään toisillemme. Hyvää juhannusta supernaikkoset <3 Niitä me ollaan, kun tällaista jaksetaan!

   Poista
  2. Kilistellään tosiaan toisilemme supernaiset. Kyllä muakin harmittaa toi et kaverit häviää, harmittaa ehkä eniten sen takia ettei ne oikeestaan vielä oo sitä tajunnu, että jo nyt oon tippumassa hitaasti pois...oon jo pitkään jäänyt jälkeen ja erilleen. No ehkä ne joskus huomaa ja muistaa "mitähän sille feeniksille kuuluu? muistatko ku se niistä hoidoistaan kertoi...liekköhän jo lasta saanut"
   Mä lähden juhannukses mökille porukoiden ja lapsettomien sisarusten (puolisoineen) kanssa, savusaunaa ja saunajuomaa...ja grillistä kaikkea mitä ei pitäis syödä, maanantaina sit takas ruotuun.

   Poista
 4. Niinpä niin. Taas pitäis tänkin ruudun takana poistaa yks fb-kaveri, kun liikaa tulee kuvia pinniksistä, baby showereita ja hoitopöydistä. Sitten viimeistään lähtee, kun alkaa mahakuvia esittelemään.

  Joskus kidutan itseäni katselemalla googlekuvista vastasyntyneitä. Sairasta.

  Mä oon jo ihan julkijuoppo, vaikka en montaa annosta jaksakaan juoda. Alkoholi auttaa vatsassa jomottavaan solmuun ja kurkun kuristukseen. Jusseja ihanat naiset! Eipähän tartte huolehtia ehkäisystä. :(

  VastaaPoista
 5. Myönnettäköön, että lauantain jälkeen minäkin olen joka ilta juonut itseni pieneen hiprakkaan. Hävettää myöntää, mutta tällä hetkellä alkoholi saa minut rentoutuneeksi ja unohtamaan tapahtuneen. Kesälomaviikko, lupa nauttia ja sillain..

  Olen ollut myös alkeellisella mökillä tämän viikon- ulkovessat ja saunat. Jälkivuodon kanssa tämä on mennyt yllättävän helposti kun vuoto on vähentynyt.. mutta siteitä on kassi pullolaan ja vaipat housuissa kulkeminen toista viikkoa putkeen alkaa jo kyllästyttää :(

  VastaaPoista
 6. Mä kidutan itteeni välillä raskautuneiden blogeilla...hitto mikä masokisti sitä pitää ollaki, ku niihin väkisin tunkee. Välillä tekis mieli olla ilkee ja mennä anonyymina vittuilee johonkin helposti raskautuneen blogiin...hyi minua :/ mä piilotin yhden kaverin ku alko niitä pinnis ja vauvanvaate kuvia ilmaantuu...kattoo jos joskus sen takas ottas näkyväks :D

  VastaaPoista
 7. Mulla on onneks joku raskaustutka, joka hälyttää jo ennen kuin olen koko ihmisen edes nähnyt. Pääsiäisenä sanoin miehelle, että mistä vetoa että sen serkulle vaimoineen on tulossa lapsi ja BÄNG! Eiköhän ollutkin. Maanantaina palaverissa näin yhtä "kaukaisempaa" työkaveria. Aikaisemmin aamulla mulle tuli vahva tunne että hän on raskaana, vaikka en ole henkilöä nähnyt moneen kuukauteen. Ja BÄNG! Eiköhän sieltä ole loppusyksyn vauva saapumassa!

  Itse kun on tällainen kärrynpyörä joka johonkin matkan varrelle on jo tippunut. Ei sitä ihan piireissä olla ei...Joutuuko joku teistä muista järjestämään babyshowerit juhannuksen jälkeen? Miten niin kirpaiseeko?

  VastaaPoista
 8. Mä sanoin suoraan etten välttämättä suostu ees osallistumaan showeriim jos semmosen järkkäävät.
  Enkä kyl itsekkäänä suostuis järkkäämäänkään...liian vaikee ois.

  VastaaPoista
 9. Minäkin tunnustan välillä kiduttavani itseäni lukemalla raskaus- ja vauvablogeja. Varsinkin näin loppukierrosta kun on mieli maassa aina. Tulee primitiivisiä ajatuksia mennä sinne kommentoimaan veemäisesti tyyliin "että on varmaan upeeta kun saatte niin monta lasta just aina silloin kun teitä huvittaa ja vielä heti tuosta noin vaan!!!!!!!!". Joo tiedän, lapsellista ajattelua, mutten voi niille tunteille mitään.

  Harmaata lunta, olin kutsuttu eräisiin babyshowereihin mutten kyennyt yksinkertaisesti menemään. En voisi kuvitella järjestäväni sellaisia juhlia, ei nyt, liian vaikeaa.

  Hyvää juhannusta kaikesta huolimatta kaikille. Minäkin kilistelen teille kaikille rakkaaat kohtalotoverit juhannuksen yöttömässä yössä !

  VastaaPoista