perjantai 26. syyskuuta 2014

Suunnitelma

Polilta soittivat...hassua sieltä olivat useamman kerran mua tavoitelleet, välillä näinkin päin :D hoidot aikataulutetaan pillereiden avulla, seuraavista kuukautisista lähtee homma käyntiin....hassua tämäkin, en vieläkään jotenkin käsitä et oikeesti se alkaa taas. Verensokerit ja kasa muita verikokeita käytävä ensi viikolla ja kun kuukautiset (ensi viikolla nekin) alkavat soitto polille. Lisäksi lääkäri laittaa reseptille foolihappoa...eli noi reseptivapaat ei näköjään kelpaa(?)...mitä lie supermega määrää sit syön. Onko kellään ollu reseptillä foolihapot hoidoissa? Lisäks tohon hoitoon on kai tulossa muitakin lisäkikkoja...pitää odotella hoitosuunnitelmaa postista.

Sit yks aivan huippu uutinen, mä voitin viideks viikos pt:n...kunnon kuntoiluspurtti ennen hoitoa. Ainakin tämän vuoden loppuun mennessä alan olla timmimmässä kunnossa kun pitkiin aikoihin.

Enpä muuten ois blogia aloittaessa...(tai yritystä aloittaessa) että kolmen vuoden päästä (tai viiden jos yrityksen aloituksesta lasketaan) olen edelleen lapseton. Surullista...niin monta vuotta toiveita ja haaveita kulutettuna ja hajotettuna :/

3 kommenttia:

 1. Feeniks minä en ole ollut hoidoissa, mutta gyne määräsi joskus yli vuosi sitten tujua foolihappoa reseptillä ihan vaan raskauden yritykseen.. mitään vaikutusta.... Mutta se oli TrioBe-niminen valmiste.

  Jaksamisia ja voimia <3

  VastaaPoista
 2. Täällä myös viisi vuotta jo takana ja edelleen lapseton. Pikku hiljaa alkaa käydä surutyötä siihen ajatukseen, ettei meille (todennäköisesti) tule lasta. Meiltä loppui julkisen hoidot ja suuntaamme vielä yhteen yritykseen yksityisellä, sitten saa olla, ei jaksa enää. Usko ei riitä enää onnistumiseen, mutta se yksi kerta on kokeiltava että saa lopullista tästä, sitten itken. Ei tätä voi loputtomiin jatkaa ja ei voi tulla muut sanomaan toista, jos ei ole yhtä "pitkällä" asioiden suhteen/kokenut samaa.
  Jännä tuo foolihappo juttu! Itse olen syönyt 800mg ihan käsikauppatavaraa.
  Toivotan voimia tulevaan koitokseen!
  T:Unknown

  VastaaPoista
 3. Oh onnea pt:stä! Se on varmasti tosi kullanarvoinen tsäänssi kohti uutta itseä. Uudet tuulet puhaltavat hoitorintamallasi. Kunpa ne nyt vain puhaltaisivat ihan perille asti! Peukuttaa.

  VastaaPoista