perjantai 28. marraskuuta 2014

Pp0

Ja vaikka toisin luulin(ja päätin alkukesästä) niin tässä sitä ollaan...aloittamassa kahden viikon piinailua. Kaksoset on kyydissä, 1ja2-luokan alkioita olivat ja kohtu näytti vaataanottavaiselta(miten sen näkee?). Siellä ne nyt ovat...kaksi pientä pistettä(ekan kerran jopa erotin ne ultranruudulta). Tarttukaa nyt kiinni pikkuiset, teitä on monta vuotta odotettu ♥
Ensi viikolla vielä gonapeptyl tueksi ja kahden viikon päästä tuomio. Onneksi seuraaville viikoille on paljon tekemistä niin en hirveesto ehdi piinailee...niinhän ainakin suunnittelen, tuskin onnistuu

7 kommenttia:

 1. Voi, toivon niin kovasti että nyt teillä hoidot onnistuisi. Paljon onnea matkaan. <3

  http://nytheti.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Nyt on ihan pakko lähettää enkeleitä matkaan, että ne kaksi siellä pysyisivät elossa ja tarttuisivat kiinni.

  <3 <3

  VastaaPoista
 3. Jostain oon lukenut, että kun siirretään kaksi niin toinen saattais tukea toisen kiinnittymistä. Toivon täällä sun puolesta niin kovaa että sydän räjähtää! <3 Ja ihan taatusti itken kun onnistuu. Sä oisit NIIN ansainnut jo ihan kaiken.

  VastaaPoista
 4. Voi kunpa pikkuiset tarraisivat lujaa kiinni <3 Oon toivomassa mukana!

  VastaaPoista
 5. Meillä tuli tärppi 2 IVF:n tuoresiirrosta ja juuri siinä samaisessa siirrossa näin itsekin ekaa kertaa sen pisteen ja nyt se piste on 2kk ikäinen pieni mies, jonka ristiäisiä tänään vietetään. Kovasti taas pitkää pinnaa piinapäiviin ja tsemppiä! Nyt Onnistuuuuu!!!! :)

  VastaaPoista
 6. Kommentoin tuonne toisaalle jo, taisi mennä nimettömänä kun en ollut huomannu kirjautua. Muttä mä siis oon samoilla pp:llä, yhdellä alkiolla ja maanantaina kans se gonapeptyl ;)

  VastaaPoista