maanantai 24. marraskuuta 2014

Viimeinen ultra

Olihan ne follit vihdoin kasvaneet, 12kpl 15-24mm kokoisia löytyi...eli veikkaisin että noin kuutisen kypsää ja toimivaa sieltä saadaan...jos sitäkään. Mut eipä toi yllätä, liekkö noissa laatukaan parantunut...niiiiiin hiton hitaasti tää on edenny, et ootan vaan et koko roska on ohi ja pääsen elää normaalia elämääni ja kuntoilemaan kunnolla.
Ahdistaa vaan olla hautomo, varsinkin ku tää homma ei kuitenkaan mihinkään johda tai tuota tulosta...hyvä jos ees se yks alkio saadaan aikaseks...koska siis oikeesti mikä tässä nyt niiden laatua parantais ku ei sitä pitkää viljelyäkään saatu... jokseenkin vituttaa et joulu menee pilalle ku pitää surkutella ja parkua negatulosta.
Ärsyttää ku pian ei pääse salille tai jumppailee kunnolla, nyt jo turvottaa ja ahdistaa...vituttaa koko homma ja haaveilen jo joulukinkun kaverina nautittavasta punaviinistä, uudenvuoden kuoharista ja kevään luokkaretkestä baarikierroksineen...ehkä myös kullan kanssa pitkä viikonloppu italiaan ja lisää viinejä (musta siis tulee alkoholisti ensi vuonna...?)

Et tämmösii tänne, keskiviikkona punktio, perjantaina rupu kyytiin ja normaali kahden viikon piinailu. Ensi vuonna en kyllä ajatustakaan  uhraa tälle paskalle vaan jatkan elämääni siitä, mihin se jäi pari viikkoa sitten. Oon taas luovuttanu jo ennen punktiota....toisaalta enpä mä tässä mitään oottanukkaan, ois vaan ehkä kiva ollu nähä se pitkä viljely, et kuoleeko noi alkiot ihan alkuusa...mut kohtuunhan ne viimostaan kuolee. No uutta vuotta kohden, ensi vuosi on mun valmistumisvuosi ja töiden aloitusvuosi ja pääsen suunnittelee milloin sitä muutetaan ulkomaille...

5 kommenttia:

 1. Kivasti on isoja folleja sulla! Miksi ei tulekaan sitä pitkää viljelyä?

  Tosin en mä nyt tiedä onko se pitkä sittenkään hyvä. Meillä olisi monta alkiota vielä pakkasessa, jos ei olisi pitkää viljelyä tehty. Mutta kai tämäkin silti joillain toimii. Jostain luin, että jollekin oli aina tehty pitkä viljely ja lopulta tärppäsi sitten kuitenkin lyhyellä viljelyllä.

  VastaaPoista
 2. Menis viikonloppuun siirto ja eivät sillon siirrä...liekkö labrassakaan ketään töissä perjantain jälkeen seuraamassa/hoitamassa alkioita. Ite oisin toivonu et ois siihen päästy niin ois nähny kuoleeko ke samantien vai onko mitään toivoo et ne yli kakspäiväseks selviää...ja epäilen et noi blastot selviää pakastimesta paremmin ku meidän kakssoluset rupualkiot

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se noissa blastoissa taitaa olla, että sulatuksen ne kestää hyvin. Meille ei ainakaan oo sanottu, että olisivat kärsineet sulatuksesta. Ja toisaalta olisi sun endon kannalta ollut kiva kokeilla sitä pitkää viljelyä, kun se blasto on valmis kiinnittymään heti, eikä endo ehdi myrkyttää sitä (onkohan se noin?).

   Poista
  2. Niinpä, ku pikkusen oon epäilly et endo tuhoaa ne alkiot het alkuunsa ku niitä siirretään....nyt sit saan kaks alkiota kohtuun tapettavaks :/

   Poista
 3. Tsemppiä punktioon. Oon sanonu ennenki vaan sanompa uuestaan, että jokainen tsäänssi on mahdollisuus. Hyvältä kuulostaa silti nuo teijän suunnitelmat keväälle. Italiaan ajateltiin mekin lähteä pääsiäisenä. Napoliin. Hittoon tästä kaikesta.
  Vaan koitappa piinailla nyt se pari viikkoa. Pidä fokus tiukasti siinä "Jouluksi raskaana kolmosia odottaen" -projektissa. Se on sama vähän toivoakin, kun vituttaa se joka tapauksessa.. toivoi tai ei. Voimia <3

  VastaaPoista