torstai 20. marraskuuta 2014

ultrasta taas

Ultrassa käyty, follit kasvaa hitaaaaaasti ja piikit jatkuu maanantaille, punktio ehkä ke? Pitkää viljelyä ei pystytä siis tekemään, mut kahden alkionsiirrot on meillä jatkossa (jos siis niitä alkioita saadaan enempi kuin yksi).
Follit tasakokoisempia ku aiemmissa hoidoissa, mikä on kuulemma tosi hyvä juttu ku sillon laadunkin pitäis kai olla tasaisempi...oletan et tarkoittietnyt ne on parempia ku aiemmin, eikä sitä et nyt on tasalaatuisesti paskaa. Mut kasvavat hitaaaaaasti...en tiiä onko se hyvä vai huono. Annosta nostettiin taas ja mulla heräs epäilys et onkohan mun munasarjat lopettelemassa toimintaa vai miks nyt noin hidasta on?

1 kommentti:

  1. Minä pistin Puregonia hevosenannoksella 13 päivää. Tuloksena oli 6 kpl kypsiä tasakokoisia munasoluja, joista hedelmöittyi viisi. Kolme niistä oli top-alkioita ja kahden viljelyä jatkettiin ja saamme myöhemmin sitten kirjeessä tiedon montako lopulta pakastettiin. Yksi top-alkio siirrettiin ja kaksi top-alkiota meni samantien pakastimeen. Nyt on piinaviikko menossa ja testipäivä on ensi maanantaina.

    VastaaPoista