tiistai 9. joulukuuta 2014

Pp11

Testattu nega...mitäpä tuohon sanomaan. Crinone siis saa kohtuullisen oikeat raskausoireet lugeen verrattuna, sillä edelleen(testin jälkeenkin) on rinnat kipeät, menkkajomotuksia,  nivuskipuja ja repäisykipuja(haukotellessa, venytellessä) jne.
Tuntuu et ois voinu jättää testaamatta ja elää pari päivää pidempään siinä "ehkä tämä onnistuikin"-kuplassa. Sillä nyt nuo kaikki oireet muistuttaa vaan siitä etten voi luottaa omiin tuntemuksiini tai kroppaani ollenkaan. Edelleen nimittäin tuntuu että voisin olla raskaana vaikka testi selkeästi muuta sanoi...ja miks nää oireet ei voi vaan hävitä.

Tähän sit päättyy meidän taipale tällä saralla ja jatketaan elämää kaksin...luultavasti blogi hiljenee veritestin jälkeen. Sillä ei mulla enää tällä saralla ole mitään annettavaa. Haluan kyllä vielä bloggailla, mutta tää ei oo paikka sille, haluan aloittaa puhtaalta pöydältä ja jättää tämän pätkän elämää taakseni...

17 kommenttia:

 1. Olen niin pahoillani puolestasi. Elämä on välillä helvetin epäreilua. -alfhild

  VastaaPoista
 2. Olen tosi pahoillani, vaikka se ei nyt autakaan. Olen pitkään matkaasi seurannut mutta vasta sain nyt kommentoitua.

  Iloisempaa vuotta 2015!

  Riia

  VastaaPoista
 3. Kyllä se vielä voi plussaksi muuttua. Minä uskon siihen. Olen kuullut niin paljon tarinoita siitä, kuinka vielä testipäivänäkään ei ollut plussaa ja kuitenkin oli raskaana.

  VastaaPoista
 4. Olen niin pahoillani ja pettynyt sun puolesta. Ei mitään järkevää sanottavaa ole jolla vois lohduttaa.

  VastaaPoista
 5. Olen niin pahoillani puolestanne. Nyt ei mitkään sanat varmasti juurikaan lohduta... Voimia sinne.
  -Tuulia

  VastaaPoista
 6. Olen tosi pahoillani.. Iso halaus sinulle!
  ps. Tee nyt vielä uusi testi kuitenkin myöhemmin jos vielä ihme tapahtuisi...

  VastaaPoista
 7. No voihan helvetti! Olin ihan varma että teillä tärppää! Laura

  VastaaPoista
 8. Seurasin ja toivoin, että olisit pläjäyttänyt plussat testiin, vaan taas meni näin. Sanoin miehellenikin, että jos sinä onnistut nyt, niin mut saattaa saada vielä kerran punktioon, vaan ehkä se ei ole enää sen arvoista. Ehkä mekin lähdetään nyt katselemaan muita vaihtoehtoja suoraan ilman kolmatta yrittämistä Ei ne huonot solut muutu hyväksi vaikka mitä tekisi. Ja sen kanssa opitaan sitten elämään, tavalla tai toisella, Ja mikseipä sitten nauttien elämästä muuten kahdestaan. Kiitos kun kävit tämän matkan. Olet äärettömän vahva ihminen <3. Ja olet ajatuksissani vaikka tälle blogille ei enää olisikaan annettavaa. Ehkä löydän sinne toiseen blogiin joskus. Ja uskon, että sielläkin voin niin samaistua kovin moneen asiaan. Voimia ihan hirmuisesti. Ja suklaista ja rakkaudentäyteistä joulunaikaa Feeniks!

  VastaaPoista
 9. Oon nii pahoillani teijän puolesta!
  Ei tiedä mitä pitäis sanoa, tuntuu niin pahalta sun puolesta !

  VastaaPoista
 10. Voi ei, otan osaa :-( Jospa testasit kuitenkin liian aikaisin? Minullakin on vahva tunne ettei tärppiä ole tullut, valitsen sen vaihtoehdon että olen siinä "kuplassa"... Pari päivää niin perästä tullaan taatusti ja ryminällä.
  Voimia sinulle joka tapauksessa jatkoon, todella toivon että te onnistutte vielä, tavalla tai toisella <3

  VastaaPoista
 11. Voi Feeniks! Iso rutistus sinne <3 Ei tähän oikein sanoja ole. Tämä matka piti kulkea, jotta voi elämää jatkaa eteenpäin. Raskas matka, jota kukaan muu, kuin saman kokenut ei tule ymmärtämään. Olen miettinyt, että voiko se olla myös kokemuksena rikkaus, mutta en ole vielä päässyt siinä asiassa päätökseen.

  Toivoisin pääseväni lukemaan kuulumisiasi, jos bloggailua jatkat <3

  Rauhallista joulunaikaa sinulle ja miehellesi. Olet ajatuksissa <3

  VastaaPoista
 12. :( Voi kurja, olen ihan hirmuisen pahoillani. Olisin niin kovasti suonut toisenlaisen loppuratkaisun.

  Mutta mites sen testipäivän kanssa on, eikö se ole vasta huomenna tai torstaina? Eli ei tämä ehkä vielä ole ihan lopullinen tuomio? Monella näkyy toki jonkinlainen haamu jo tässä kohtaa, mutta moni myös kertoo ettei näkynyt. Ehkä te kuulutte jälkimmäiseen osaan? Toivotaan toivotaan.

  Jos tulos pysyy samana ja päätätte nyt lopettaa hoidot, olette kyllä tosi urheita. Lapsettomuus ja hoidot ovat tosi rankkoja ja henkisesti ja fyysisesti kuluttavia. Piikitykset, punktiot, piinapäivät jne. ovat itselleni olleet vaikeita kestää, mutta en tiedä miten olisin itse kyennyt kokoamaan rohkeuteni ja voimani tuohon lopetuspäätökseen. En vaan ymmärrä miten olisin pystynyt siihen, vaikka pakkohan järjen mukaan niin on joskus tehdä. Luultavasti olisin pakkomielteisesti ryydyttänyt itseäni vuodesta toiseen hoidoissa (nytkin meni toki vuosia) ja jättänyt vahingossa koko elämän elämättä. Meidän tarina päättyi lopulta toisin ja en voi kuin ihailla sinun urheuttasi tuon päätöksen suhteen. Olet vahva nainen kun uskallat jättää tämän hoitopaskan taakse, haistatella sille ja näyttää, että elämä on arvokasta ilmankin!!!

  VastaaPoista
 13. Niin toivoin teidän puolesta.. Ihan hirveästi voimia <3 onneksi sulla tuntuu asenne elämään olevan juuri oikea. Ihan varmasti löydät toisen polun ja joskus kaikki tämä ei ole enää niin kipeänä matkassa. Toivottavasti.

  VastaaPoista
 14. Olen tosi pahoillani. Ei näihin tilanteisiin ole oikeita sanoja. :(

  Ehkä kannattaa kuitenkin testata vielä parin päivän päästä? Minulla on näyttänyt PP 11 kahdella kertaa vain haamua, joka on vahvistunut vasta myöhemmin. Molemmilla kerroilla tilanne tosin päättyi varhaiseen keskenmenoon, joten on hankala sanoa, missä vaiheessa testin "pitäisi" näyttää plussaa. Lääkäri on aina antanut ohjeeksi testata vasta PP 14.

  Toisaalta ymmärrän ja tiedän kokemuksesta, että on todella rankkaa roikkua siinä epätietoisuuden tilassa päiväkausia. Miettiä, että jos HUOMENNA se näyttäisikin plussaa.

  Voimia.

  VastaaPoista
 15. Voi ei, toivoin sydämeni pohjasta teille onnistumista. Vaikka toivominen ja pettyminen on raskasta, täytyy kertoa että itselläni testit näytti puhdasta negaa vielä pp12 (vaikka sitä tikkua kuinka pyöritteli), mutta selkeä plussa ilmestyi kuitenkin pp14. Kävi miten kävi, olet vahva nainen. Kaikkea hyvää ja kaunista elämääsi!

  VastaaPoista
 16. Olen niin pahoillani teidän puolesta! :( <3 Iso halaus sinulle!

  VastaaPoista
 17. Olen niin pahoillani. Jännäsin täällä teidän puolesta ja toivoin, että nyt olisi tärpännyt. Elämä ei ole oikeudenmukaista! Sinulle jos kelle nyt soisin plussan.

  Voimahali! <3

  VastaaPoista