lauantai 6. joulukuuta 2014

pp8

Pp8, nännit kipeet...todella kipeet, menkkajomotuksia ja ovulaatiotuntemuksia tulee ja menee, nivuskivut helpottanut. Lisäksi tullu ällöttävyyksiä, karmee valkovuoto...siis tuntuu ku ois kuset housussa. Oli aika kauhee salilla käydä ku rupes yllättäen vuotaa eika mitään suojia ollu mukana...hyihyihyi ja nyt sit lorottelee koko ajan, tai siis semmosia holahduksia tulee.
En tiiä onko oire, mut oon parina yönä heränny syömään keskellä yötä ku on nälkä...siis aivan huutava nälkä. Toisaalta nyt ei oo pahoinvointia enää aamusin ollu ku yösyöpöttelen.

Ja mulle on tullu olo et entäjossittenkin...entä jos tää onnistuikin...ehkä mä oon raskaana?

6 kommenttia:

 1. Lupaavalta kuulostaa... Samoja oireita kuin itselläni oli. Peukut pystyssä <3

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa kyllä hyvälle! Niin jännittävää. Toivotaan, toivotaan...
  -Tuulia

  VastaaPoista
 3. Olen lukenut blogiasi pitkään, kerran tainnut kommentoida. Nyt on taas pakko! Miten voikin toivoa ja jännittää näin kovasti toisen ja vieläpä tuntemattoman puolesta :) Kuulostaa niin samalta kuin itsellä oireet monien pettymysten jälkeen, silloin vakuuttelin itselleni ettei tämä mitään ole. Olihan se - ja toivon toivon toivon, että olisi teilläkin <3

  VastaaPoista
 4. Mulla oli tosi voimakkaina oireet keltarauhasesta kun olin pudottanut painoa. Sekin voi vaikuttaa siihen, että on niin paljon kaikkea. Hormonit ei jämähdä läskeihin.

  VastaaPoista
 5. Mulla oli molemmissa tärppikierroissa rinnat törkeän arat. Oikeastaan kipeät ja rintsikatkun tuntui pahalta. Tämän vuoden nega-siirroissa (3 kpl) rinnat ovat olleet oireettomat ja löysät. Tuota vuotoa on kyllä ollut hulluna. Uskon sen johtuneen Lugesta. Pahoinvointi alkoi muutama päivä ennen testipäivää molemmilla kerroilla. Siinä jälkimmäisessä, eli synnytykseen päättyneessä vieläpä erittäin voimakkaana ja sitä jatkui ympärivuorokautisesti pari kuukautta. Tuulimunaraskaudessa se oli sellaista pientä harmitonta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis rintsikat tuntui pahalta. Kannattais lukea ensin kommentti, ennen kuin painaa sendiä. :)

   Poista