perjantai 12. joulukuuta 2014

Virallinen testipäivä

Hcg5, joku hipasu/yritys ollu, siitä siis ne oireet... En oikein tiiä miten tohon suhtautua, jotain yritystä ekan kerran meidän historiassa...mut miks vitussa se ei voinu jäädä kiinni?
Oon eilisillasta lähtien kärsinyt järkyttävästä kylkikivusta, tuntuu ku munasarja räjähtäis/kuolis...liekkö kuoleekin.

Lekurit palaveeraa ja soittavat joskus mikä on jatko, en tiedä miten teemme jos meille tarjotaan vielä hoitoa...jotenkin tuo yrityskin tuntuu siltä että joku meni paremmin kuin viimeksi, eli pieni toivo onnistumisesta on.

Lahjasoluista sen verran nyt kerron, en ole niitä aiemmin aatellu...sinäsä miehen tavarahan on toimivaa, eli mun munasolut niitä paskoje endon takia on eli munasoluja vois kokeilla. Kuitenkin eilen mun sisko ehdotti jos hän luovuttais meille...ja sitä nyt jäin tosissaan miettimään, sillä siinä olis kuitenkin ihan samat geenit kuin mulla mut ilman endoa. Mut siinäkin on muutama iso mutta...ensinnäkin mistä perseestä mä revin rahat siihen? Lähtiskö se sisko oikeesti tohon rumbaan? Toimisko se kuitenkaan? Ja voiko niin edes tehdä?

Koska tällähetkellä meidän osalta hoidot ja tää puoli elämästä seisoo paikoillaan, niin siirryn kirjoittamaan muuta elämää toiseen osoitteeseen. Tekstiä uuteen en ole saanut, mutta osoite on iin uusi elämä, sieltä mut löytää jatkossa. Tänne tulen kyllä kirjoittamaan kun teemme päätöstä suuntaan tai toiseen...vaikka päätinkin että tää homma on tässä, niin en nyt enää olekaan varma, johtuen tuosta hcg:n pienestä noususta.

Kiitos kaikille tsempeistä ja tuesta tällä taipaleella, nyt siirryn muualle nuolemaan haavojani ja bloggaamaan muista asioista.

6 kommenttia:

 1. Meillä on lahjasoluhoidot menossa ja ystäväni olisi halunnut lahjoittaa solujaan meille. Emme niitä olisi itse saaneet käyttöön, vaan ne olisi menneet jonotuslistassa ensimmäisenä olleelle ja me olisimme saaneet sitten tälle henkilölle tarkoitetut solut. Olimme kuitenkin siinä vaiheessa jo niin kärkisijoilla listaa, että en halunnut ystävääni tähän rumbaan sotkea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helsingissä ainakin Dextra lapsettomuusklinikalla voi ymmärtääkseni olla oma luovuttaja! :)

   Poista
 2. Kovasti tsemppiä sinne, mitä sitten päätättekään tehdä! Varmasti kiinnittymisyrityksestä tulee toivoa. :)

  Täytyy vaan sanoa, että siskollasi ei ole samat geenit kuin sinulla, paitsi jos hän on identtinen kaksossisko. :) Puolet geeneistä tulee isältä ja puolet äidiltä, ja se on aina sattumanvaraista, mitä geenejä sisaruksille sattuu tulemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, hiukka huonosti muotoiltu lause...ei tosiaan samat geenit vaan samoista geeneistä ollaan lähtöisin :)

   Poista
 3. Harmi kun blogi hiljenee :) Mutta ymmärrän kyllä.

  Ps. kun opiskelet hoitoalaa niin opettele kirjoittamaan hormoni-sana oikein.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kännykän ennakoiva tekstinsyöttö ton hormoooonin takana ;) jostain syystä tarjoo aina sen enkä laiskana jaksa aina korjata, tai ees huomaa mitä sinne suollan.

   Poista