sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

kiukkuilua

voi vittuperseannikinpuupallo...menkat taas, puoltoista viikkoo edellisten jälkeen, eli en mä voi noita cerazettejä syödä, emmä jaksa sitä vuotorumbaa mikä oli aiemmin. Eli soiteltava taas kerran polille...vittu, en jaksais enää tätä perseilyä. Onko kellään mitään kokemusta millä helvetillä noi vuodot saa pysymään poissa?

3 kommenttia:

 1. Mä en taida olla mitään muuta, kuin huono esimerkki vuotojen suhteen. Ei auttanut orgametril, ei procren, ei Terolut tai Primolutkaan. Lugesteron oli ainoa, joka piti vuodot pois, mutta kuka niitä nyt jaksaa käyttää. E-pillereillä pysyi aikoinaan pois, mutta silti vuosin yhdynnässä tai jos unohdin yhden pillerin, aloin vuotaa heti.

  VastaaPoista
 2. Mulla on kestänyt aina keholla tottua uusiin hormonilääkkeisiin ehkä about 3 kk. Cerazettessa kesti ehkä neljä kiertoa ennen kuin jäi välivuotoongelmat pois.

  VastaaPoista
 3. Tuleeko sulla Cerazetten kanssa ihan kunnon vuotoa? Onko kuukautiskipuja? Mä olen äskettäin aloittanut ne ja nyt ensimmäisen liuskan lopussa on sellaista vähän reilumpaa tiputtelua ja jonkin verran kuukautiskipua.
  Mulla on normioloissa tosi kivuliaat kuukautiset ja lääkäri on epäillyt, että mulla saattaa endometrioosia. Nyt vaan mietin, että liittyykö nämä kivut endoon vai pillereihin.

  Terv. S

  VastaaPoista