maanantai 7. lokakuuta 2013

masentava maanantai part2

Itkut itketty...parempi romahtaa nyt kotona, kuin keskiviikkona puhelun jälkeen bussissa. Tiedän että se puhelu voisi ollakin positiivinen, kyllähän niitä ihmeitä tapahtuu (muttei meille).
Tämä pettymys olisi helpompi käsitellä (ja hyväksyäkin) jos olisimme saaneet edes yhden alkion pakkaseen...mutta ei, meillä alkaa koko rumba alusta, sumut päänsärkyineen, piikitykset, punktio ja jo nyt pelkään ettei yksikään hedelmöity tällä kertaa. Mitä sitten...taas alusta?

Meillä sitten meni tämäkin blogimaailman plussa aalto ohi..miks helvetissä me emme voi onnistua? Miks helvetissä tämä paska ei vaan voi loppua? Miks helvetissä me emme saa onnellista loppua?

Ja hyvin alkanut viikko senkus paranee...nyt lohkes kohtuu iso pala hampaasta irti...voisko tää paska päivä vaan loppua?

2 kommenttia:

  1. Olen tänään ajatellut sinua niin paljon ♡ Että miten jaksat... Mistä taas voimasi ammennat.. miten elämä on kurjaa... miten kukaan voi iloita plussatestistä kun tietää toisella olevan siitä niin paha olo ♡ :'(

    VastaaPoista
  2. Voi Feeniks voi ei. Olen tosi pahoillani. Et varmasti ole tehnyt mitään väärin. Näissä jutuissa ei vaan ole yhtään mitään logiikkaa. Iso lämmin halaus.

    VastaaPoista