sunnuntai 6. lokakuuta 2013

oireita ja oireettomuuksia

Ennen tätä lenssua rintani olivat kosketusarat ja alavatsani huusi olemassaoloaan, kurkkukivun ja nuhan myötä kaikki oireet ovat kadonneet, olen vaan flunssainen.

En oikein tiedä mitä tästä ajatella, testit kaapissa huutavat testaamaan mutta järki sanoo ettei kannata...pettyisin kuitenkin. Jos tämä olisi normaali kierto, niin en edes ajattelusi testaamista ennen ensi viikon loppua, miksi testata kun eihän testissä kuitenkaan mitään näy näin varhain. Enkä vielä halua luopua unelmasta meidän sissistä.

Mitenkähän meidän hoidot jatkuu tästä,  pakkaseen kun ei saatu mitään meidän pitää koko show mennä läpi, alusta alkaen. Mitenkä nopeasti pääsemme uudestaan yrittämään? Entä jos vieläkään ei hedelmöity kuin yksi tai ei yhtään...onko meidä hoidot ennen kesää ohi ja jäämme lapsettomiksi. Mitä sitten?

Oloni on surkea, nenä vuotaa ja pelkään kuollakseni keskiviikkoa...ja sitä puhelua verikokeen tuloksesta.

Jos joskus tämä onnistuu ja perheemme kasvaa, en usko että lähdemme pikkukakkosta yrittämään. Olemme onnellisia, jos meille edes yksi lapsi suodaan, enkä tiedä jaksaisinko tähän rumbaan uusiksi lähteä. Varsinkin kun ikää alkaa olla...

2 kommenttia:

  1. Mielenkiinnosta olen löytänyt blogisi, ja alkanut sinun tarinaasi seuraamaan. Voin myötäellää piina päivissäsi, sillä minulla on 4. Alkion siirto ja testaus päiväni on myös keskiviikko!! Myös minä etsin itsestäni oireita, ja toivon parasta. Tsemppiä keskiviikkoon.

    VastaaPoista
  2. Ei kannata liian aikaisin testata, hormonien takia näyttää plussaa jos kokeilee päiviä liian aikaseen :) mutta toivotaan parasta!

    VastaaPoista