perjantai 2. toukokuuta 2014

1.pas-suunnitelma

Lääkäri soitti...1.pas menee luonnolliseen kiertoon. Mun endon takia mennään mahdollisimman vähällä lääkityksellä, lisäksi lugesteron vaihtuu crinoneen.
Jos pas ei tuota tulosta(jos siis siirtoon päästään, ku eipä siitä sulatuksesta selviämiseen ole hirveen hyvät prosentit) niin kesän syön e-pillereitä ja tainnutetaan endoa seuraavan hoidon alkuun saakka.
Et tämmösiä. Ovulaatiotuntemuksia on ollu,joten kierto näyttäis normaalisti etenevän...eli neljän viikon päästä saattaisi olla siirto.

Tilasin sit kasan ovulaatio ja raskaustestejä (miks hitossa pitikin noita r-testejäkin ottaa) ihan tota pas:ia ajatellen...en kyllä tiiä tartteeko mun ihmeemmin testailla ku kohtuullisen usein oli lääkärillä suunnitelmissa ultrata mun kohdun ja munasarjojen tilannetta...mut saanpa taas itteni ajaa hulluksi noilla testeillä. Voi perse ku pitikin mennä noita r-testejä tilaamaan. Niin siis tää tilailu lähti siitä ku piti opparia varten yks kirja tilata, ku sitä ei näytä suomen kirjastoissa olevan...jotenkin sit eksyin testejä tilaamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti