tiistai 27. toukokuuta 2014

Loma

Mulla sit alkoi loma, kouluhommat on tehty ja nyt sitten vietän lomaa...eli teen opinnnäytetyötäni ja raskausajan diabetes-kurssin tehtäviä.
Pas-ultra on ensi viikolla ja huomenna lääkäri soittaa, jotta saan kunnon lääkityksen kipuihin (ja puhutaan laparoskopiasta samalla). Eli jos kaik menee hyvin niin pian olisi alkionsiirto, jos ei niin toivottavasti saan kunnon lääkkeet ja leikkauksen, jotta kivut saataisiin pois.
Eli tämmösiä tänne, siirtoon en oikein usko (en siihen että päästäisiin tai että se onnistuisi) joten toivottavasti pääsisin laparoskopiaan ennen kouluviikkoa syksyllä...ja sen jälkeen sitten olisi vuorossa meidän viimeinen IVF-kierros...ja sen jälkeen meillä alkaa adoptiohommat. Päätettiin murun kanssa, että katsotaan tuo kolmas hoito ja se riittäköön, ei kuulemma halua katsoa miten vaikeaa fyysisesti ja psyykkisesti noi hoitokierrot mulle on...mielummin lähtee piiiitkälle adoptiotaipaleelle kanssani tarpomaan.
(niin joo mökille ei päästy, täällä sataa ja tuulee niin paljon, ettei oikein kiinnostanut mökkeily...yritetään uusiks heti kun kesäsäät tulee takaisin)

2 kommenttia:

  1. Hyvää lomaa! Mulle jäi todella hyvät kokemukset lapasta ja koko ajasta sairaalassa. Kohdun tähystys oli todellakin hyvä idea tehdä samalla, kun tähystysleikkaus.

    VastaaPoista
  2. Hyvää lomaa Feeniks! :) toivottavasti kesäkelit palaavat pian ja pääset mökille!

    VastaaPoista