lauantai 3. toukokuuta 2014

toivottomuus...

Ei hirveesti ole odotuksia tohon pas:n ku lääkärikin puhui miten ois pitäny alkioita viljellä pidempään ennen pakastusta ja yleensä sulatuksessa "kuolee" noin puolet alkioista...en oikein usko että siirtoon edes päästään. Sen verran on noita epäonnistumisia tullu viimesen 9kuukauden aikana, ettei enää ole minkäänmoista uskoa (tai toivoakaan) onnistumisesta.

3 kommenttia:

 1. Miten se päätetään, että kauanko niitä viljellään? Miks vasta tässä vaiheessa lääkäri sanoo tuollaista?

  Toivottavasti sieltä yksi jaksaisi vielä sulatuksen jälkeen. Niin kovin sitä teille toivoisin <3

  VastaaPoista
 2. Tjaaa...a ei mitään hajua kauanko yleensä viljellään. Ois saanu olla sanomatta, ku ei muutenkaa hirveesti oo uskoa niihin kakssolusiin kakkosluokan rupuihin...jotenkin ois kivempi jos oisivat pikkusen monisolusempia ja useempikin sais olla. Tuntuu ainakin blogien perusteella aika kato käyvän sulatuksessa...ja jotenkin tuntuu et joka käänteessä jokin on menny pieleen niin miksei tässäkin... (lievästi huono päivä...)

  VastaaPoista
 3. Toivon koko sydämestäni teille onnistumista vauvan saamiseksi, olen seurannut läheiseni vauvahaaveita ja se on todella voimia kuluttavaa. Olen rukoillut heidän puolestaan ja jos et estele rukoilen myös teille voimaa yritykseen tässä raskaassa prosessissa, yritän ymmärtää tuskaasi, ei lapsia todellakaan tehdä vaan niitä saadaan.

  VastaaPoista