keskiviikko 28. toukokuuta 2014

perseperseperse

Lääkärin kanssa juteltu, ei suosittele laparoskopiaa koska toi mun endo on den verran ilkeä ja jokapuolella ettei hyödytä vaan pikkusen raapia. Todennäköistä on että ainakin toinen munasarja jäis leikkuriin eikä varmuutta miten toiselle kävis. Jos pas ei onnistu, lähete magneettikuvaan ja sen perusteella sit leikkausta mietitään.

Suoraan sanottuna vituttaa...eikä tää nyt hirveesti uskoa luonu että tässä joskus onnistuttaisiin kun koko kroppa on ton endon saastuttama. Että tällain. Onneks tää hoito on parissa viikossa ohi ja saa sit lomailla syksyyn saakka. Vois ehkä ruveta adoptioasioita selvittelee talvee varten...sillä syksyn hoito on kolmas icsi ja siihen loppuu meidän hoitotaipale. Jos menee kuten aiemmin, saadaan hyvällä tuurilla yks pas-kierto ennen joulua.

3 kommenttia:

 1. Eikä! Näinkö on? Toisaalta se magneettikuva on varmaan hyvä, näkevät sitten tarkasti, missä kaikkialla sitä on. Tuntuu vaan oudolta, ettei kaikesta siistimisestä olisi hyötyä, mutta kyllä kai lääkärit sen parhaiten tietää. Tuleeko sulle se hysteroskopia kuitenkin?

  VastaaPoista
 2. Näinpä näin...siistiminen saattais muuttua isoks leikkaukseks, siks ei oikeestaan hyötyä ku saattais joutua poistamaan munasarjoja tms eli ojasta allikkoon menis koko homma. Jutellaan noista leikkausjutuista ku meen siihen pas-ultraan ens viikolla. Jokseenkin vaan nyt vituttaa tää tilanne ja tuntuu ettei tästä mitään tietä oles ylöspäin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon, että tuntuu tolta! Ja nyt kun vähän annoit jo ajatusta sille laparoskopialle, niin sitten kuitenkaan sitä ei suositella. Mustakin tuntui niin turhalta tehdä inssejä, kun koko ajan halusin vaan leikkaukseen. Kovasti voimia siihen PASiin, ehkä sen jälkeen sitten uudelleen miettivät sun tilannetta.

   Poista