perjantai 30. toukokuuta 2014

aurinkoa

Vihdoin näyttäis harmaus väistyvän ja aurinko paistavan...olokin parempi, tai ainakaan ei niin paljoo enää vituta. Alavatsalla oudot tuntemukset jatkaa oloaan, ovulaatiotuntoja ollut reilun neljä viikkoa, siinä välissä oli menkatkin...no jospa noi keskiviikon ultrassa kertois miks noin. Hiukan ihmetyttää noi tuntemukset, mut kaipa ne normaaleja on ton endon kanssa? Toisaalta mielialojen heittelyt viittais menkkoihin, muttei ne kyl ihan vielä voi tulla...tai sitten tää kroppa on seonnu lopullisesti. On sekin kyl mahdollista.

Huomenna olis serkun lakkiaiset ja ajattelin illalla juhlistaa omaa lapsettomuuttani juomalla muutaman siiderin tai lasin viiniä...eli hukutan vitutusta alkoon (?). Ensi viikolla lähdetään mökkeilee heti ultran jälkeen, ellein nyt jotain myrskyä siihen taas tule...toivotaan parasta.

Pikkusen jännään keskiviikon ultraa ja sitä miten sen jälkeen käy...mut menköön miten menee, nyt yritän oikeesti jättää murehtimisen ja surkuttelun taakse ja keskittyä kesään ja siitä nauttimiseen. Tänään minulla on hyvä olo ja olen ollut taas iloinen, olen nauranut ja nauttinut elosta...ja tykkään tästä tunteesta enemmän kuin tosta mustasta ahdistuksesta...toisaalta tänään sain mulle tärkeestä tentistä tuloksen ja se meni paremmin ku luulin, tentistä ja kurssin arvosanaksi tuli nelonen. Ehkä mä oikeesti taidan tonne leikkurin suuntaan erikoistua, sillä tohon tenttiin en hirveemmin lukenu...noi asiat vaan oli mulle niin selkeitä ja kiinnosti sen vertaa et jäi päähän helpommin ku muut.

Et näin tänään...paremmin ku eilen.Toivon kovasti etten kiukuttelulla ja kauhealla valituksella taas ole ketään karkoittanut. Jotenkin välillä tulee semmonen olo ettei kukaan uskalla mitään kommentoida ku vaan ärisen täällä.


2 kommenttia:

  1. Tykkäyspeukut hymyilevälle Feenikselle, tenttitulokselle ja ehkä noille siidereillekin!

    En usko, että karkotat ketään ärisemällä. Kai omassa blogissaan saa vähän äristäkin?! Ehkä silloin on joskus vaikeampi kommentoida, koska pelkää loukkaavansa. Oikeita sanoja on hankala löytää.

    VastaaPoista
  2. Jei!! Hyvä sinä! Nelonen n hyvä arvosana.
    Tämä on just se paikka jossa äristään. Ei me kadota, ainakaan siitä syystä. Joskus ehkä kadotaan itsemme vuoksi. Silloinkin yleensä vain taustoille. Tsempit keskiviikolle. Ja hulvatonta mökkireissua.

    VastaaPoista