tiistai 22. heinäkuuta 2014

kuulumiset

Mitäs tänne...muutettiin, keskellä pahinta hellettä hiki virraten tavarat vaihto paikkaa...ja täällä kotiudutaan vähitellen. Soittoajan tuloksena mulle tulee syksylle gyneaika, jossa päätetään laparoskopiasta...mutta jos meidän lääkäri on sen kirjannut suunnitelmaksi ennenku hoitojen jatkoa ajatellaankaan ja itse halun, niin enköhän mä puukon alle päädy.
Kivut on pysyny kurissa, kiitos gluteenittoman ruokavalion ja liikkuminen lisääntynyt (eli luultavasti paino tippunut) saatuani polar loopin.

 Eli tämmöstä tänne,  ens viikolla alkaa kolmen viikon sijaisuus ja sit kouluun...

3 kommenttia:

 1. Hieno juttu, että gluteeniton toimii. Mä oon lipsunut lomalla pari kertaa ja oon niin vihainen itselleni, kun vatsavaivat palasivat saman tien. Nyt jatkuu taas tiukka linja!

  En ehtinyt kommentoimaan sun edelliseen postaukseen, mut hei juma, mitä törppöjä! Ihmiset ei vaan ymmärrä. Ne ymmärtää vaan sen, että joku on yrittänyt monta vuotta, mutta eivät sitä tunteiden kirjoa millään tasolla.

  Kesähalit sinne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla muuton aikana tuli lipsumista, mut sen kyllä sit huomas...nyt ajattelin palata myös täysin kasvislinjalle ja lisätä sen vitamiinipommin mitä toi sheppersonin kirja suosittelee, jospa sit sais täysin homman haltuun :)

   Poista