tiistai 29. heinäkuuta 2014

kp mikälie

No nyt se sit tapahtui...oon jättäny menkat merkkaamatta ja nyt ei oo mitään hajua missä mennään. Eli ei hajua milloin menkkoje tulisi tulla, millon ne on viimeks ollu...ovulaatiota oon näköjään alkukuusta epäilly,  mut muistelisin et pari viikkoo sitten oli limoja...vai viikko sitten? No ei haittaa, vihdoin pääsin siihen mitä toivoin jo aikoja sitten...en kyttää kiertopäiviä enkä ees tiiä millon mitäkin tapahtuu. Mä oon vapaa siitä kiertopäiväkyttäyspaskasta, missä oon eläny viimeset vuodet.

Pienin askelin voittoa kohti...tämä oli yksi iso saavutus mulle. Pienin askelin jätän lapsettomuutta taakseni ja katson eteenpäin elämässä, eikä enää tunnu pahalta elämä tällaisena. Suunnittelemme matkaa meksikoon tai kreikkaan...ehkä italiaan...kuka tietää, me voimme mennä minne haluamme (ja rahat riittää), voimme valita pariskunnille suunnatun hotellin, jonne ei lapsia päästetä.
Sillä...täällä uudessa elämässä lenkkeillään miehen ja koirien kanssa, aloitetaan työt ja opinnotkin jatkuu pian. Kuntoillaan ja vahditaan syömisiä, ajatuksena olisi kokeilla saisko super dieetillä kunnon boostauksen kilojen karistamiseen...hyvällä mallilla olen matkalla timmiksi uraohjukseksi...joka aiheuttaa kateutta lapsiperheille huikeilla lomakuvillaan ympäri maailmaa ;)


1 kommentti: