tiistai 26. elokuuta 2014

Ja mitenkäs kävikään

No eipä leikata, pitäisi aluksi kaikki mahdolliset hormoonit kokeilla enkä siihen suostunut...en helvetti yhtään pilleriä syö, ku ei ne toimi ja kroppa ei niitä kestä (nuppi sekoaa ja lihon). Joten ollaan sit pattitilanteessa...ja kaiken kruunaa se et ollaan piruvie IVF-jonossa.
En tiiä miten helvetissä tää taas tähän meni...siihen meni sit nekin reissurahat perkele. Ärsyttää niin maan perkeleesti koko homma, ei mitään uskoa että siinä muka onnistuttaisiin vaikka lääkkeet vaihtuu (kolmannet lääkkeet...ai mitenniin koekaniini?) seuraavaan hoitoon tulisi procren+menopur...jee jee, kolmas kombo millä kokeillaan ja palattiin samalla pitkään kaavaan, endossa ei kuulemma suositella lyhyttä, ku vaikuttaa munasolujen laatuun.

Eli loppuvuoden katselen ku muut raskautuu, alkuvuoden kidutan taas itteeni ja eiköhän sitten voida lopettaa. Nyt sit eniten jännittää onko täällä ketään kaverina kitumassa hoidoissa silloin.

Onko kellään mitään kokemusta noista lääkkeistä?

4 kommenttia:

 1. No mitä ihmettä? Miks ei leikata? Oon ihmeissäni...

  Joo täällä yks epätoivoinen tapaus endo+lyhyt kaava. Sen pitkän olisin kyllä halunnut. On sellainen olo, että lääkäri toteaa sitten hoidon jälkeen, että seuraava tehdään pitkällä kaavalla. En vaan ymmärrä miks ei heti yritetä sillä, mitä suositellaan?!?!

  Teillä on siis alkuvuodesta hoito?

  VastaaPoista
 2. Näillä näkymin alkuvuodesta, soittelen vielä huomenna polille josko sen homman kuitenkin aloittas tän vuoden puolella...aikatauluttuis paremmin muuhun elämään...ja toisaalta vois yrittää pidempään sammuttaa hormonitoimintaa.
  Tota leikkaushommaa nyt kyllä ihmettelen, miten kaik muut siihen lapaan tuntuu pääsevän ilman hirveitä hormonikuureja testattuna...mut olkoot en jaksa enää tapella tän homman kanssa.

  VastaaPoista
 3. Melkoista taistelua...(hämmästelee). Procerenistä ei mitään tietoa, mutta menopurit toimi mulla inssiaikana ihan hyvin. Kerron 2 kuukauden päästä miten ne toimi isommilla annoksilla. Itellä ainakin menopureihin kovempi luotto ku puregoniin.. Gonal-f on vielä testaamatta ... Kyllä sitä koekaniksi tosiaan ittensä tuntee. No.. ei auta ku lähteä kaupasta porkkanoita ostamaan. Sitähän ne kanit syö?

  VastaaPoista
 4. Höh, tuntuu kyllä kummalta tuo ettet saa sitä laparoskopiaa... Missäs sulla sitä endoa olikaan (anteeksi, en nyt muista). Itselläni on gynen polille aika 2 viikon päästä ja samaa jännäilen, että pääsenkö leikkaukseen. Mulla tosin munasarjassa endometriooma ja sitähän ei taida saada pois kuin leikkaamalla, lääkityksestä ei varmaan hirveesti hyötyjä muuhun kuin oireiluun.

  Mulla tehtiin lyhyellä viimeisimmät hoidot, mutta silloin mulla ei sitä endoa vielä ollutkaan. Vasta hoitojen jälkeen kävi ilmi.

  VastaaPoista