sunnuntai 17. elokuuta 2014

Jipjip...suunnitelmia

Maanantaina alkaa taas opiskelut, opparin teko ja uusi vaihe elämässä...syksyn vietän mielenterveys- ja päihdeongelmien, sekä perhehoitotyön parissa. Tämän lisäksi minulla on haastattelu keskussairaalaan sijaisuuksia varten, josko sieltä sais alkupotkun mun uralle..on nimittäin täs viimeaikoina selvinnyt mikä on "mun juttu" ja toivon että nyt vähitellen pääsisin siihen suuntaan tota hoitsun uraa luomaan.
Parilta salilta olen kysynyt hintoja, pihiopiskelija kun olen...ja arvatkaan mitä, toiselta sain hyvän tarjouksen johon taidan tarttua 40€/kk 24/7 salikäyttö ja jumpat, eiköhän siinä ehdi timmitellä itteesä vaikka päivisin töissä ja koulussa käykin...öisin sitten salilla riehun ja rääkkään kroppaa...lähtee nää saatanan läskit.

Ruokavaliota en nyt kyllä enää ruukkaile, tällähetkellä se on gluteeniton, lähes lihaton(välillä kanaa ja muuta vähärasvaista lihaa syön), maitotuotteita en oikein ikinä pahemmin ole käyttänyt (rahkaa ja juustoja ja nämäkin vähärasvaisena) kasviksia, hedelmiä ja marjoja sitten kulutan PALJON. Olo on hyvä, maha ei ole sekaisin tai turvoksissa...joten tällälilnjalla pysyn. Pitää nyt noi vitamiini- ja hivenainekuviot saada kohdilleen niin jopas musta tulee terve ja endokin hyppää pois kropasta (hah)

Sitten se isoin juttu...päätettiin et kysyn lekurilta mitä muutoksia voi hoidon suhteen tehdä ja ajattelin pyytää kilpparilähetteen ihan piruuttani ja jos ei raskautta ala niin viimeinen kokeilu vuoden vaihteessa...jos vaan mun tavoitteet on täyttyny (eli se paino ja opinnot edenneet niinku pitää). Näillä mennään...kuitenkin nyt ensin hoidan kroppaa kuntoon, ja sitten ehkä kokeillaan vielä kerran...

2 kommenttia:

 1. Hyvä, että on suunnitelmia. Pakko copy pastettaa sulle tää:
  Kilpirauhasvasta-aineiden esiintyminen eli autoimmuunityreoidiitti ei vaikuta naisen kykyyn tulla raskaaksi. Poppe, Velkeniers & Glinoer (2007) toteavat kuitenkin, että kilpirauhasen autoimmuunisairaus on huomattavasti yleisempää hedelmättömyydestä kärsivillä naisilla ja etenkin niillä naisilla, joiden hedelmättömyys johtuu endometrioosista tai munasarjojen toimintahäiriöistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Että pyydä ihmeessä lähete sinne verikokeisiin ja mee sinne heti suoraan aamulla sängystä syömättä ja juomatta.

   Tsemppiä, että asiat alkaisivat selvitä <3

   Poista