maanantai 26. tammikuuta 2015

kp1

KP1...voi vittu!!! Mun oli pakko lopettaa ne orgametrilit kesken ja nyt sit mulla on menkat. vittu mä vihaan tätä kroppaa...

3 kommenttia:

 1. Ehditkö syödä orgametriliä sen aikaa, että aloitusoireet menevät ohi? Itse koin pahojakin oireita, mutta sairaanhoitaja tiesi kertoa, että kaikissa lääkkeissä on melkein (allergisia reaktioita lukuunottamatta) se kolme kuukauden aika jolloin pitää aloitusoireita sietää jos on pidempään tarkoitettu lääke. Tällaisia ovat hormonilääkkeet esim. e-pillerit, allergialääkkeet, mielialalääkkeet ja muut pitkäaikaiseen käyttöön toimivat. Kipulääkkeissä on muistaakseni viikon sietoaika.

  Tsemppiä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla tuli noistamigreeniäpäänsärkyä ja soitin lopulta päivystykseen josta sain luvan lopettaa, koska on elämistä haittaava haittavaikutus. olin siis tohon mennessä kolme päivää yrittänyt selvitä ton päänsäryn kanssa. tiedän kyllä että haittavaikutuksia tulee ja niiden kanssa joutuu elämään, mutta se etten pysty tekemään muuta kuin makaamaan pimeessä makuuhuoneessa täydessä hiljaisuudessa on hiukan liikaa kärsittäväksi kolmekin kuukautta.

   Poista
 2. Voi kökkö! Montako päivää ehdit syödä? Menkat johtuu varmaan siitä, että keltarauhashormonin lopetuksen jälkeen alkaa yleensä menkat. Mulla ainakin kävi niin terolutin, primolutin ja orgametrilinkin kanssa.

  VastaaPoista