torstai 15. tammikuuta 2015

Kuulumisia

Tänään aloitin orgametril-kuurin, 1tabl./pv leikkaukseen saakka, jos meinaa tiputella läpi niin annostusta nostetaan 2tabl./pv eli elelen ilman kuukautisia leikkaukseen saakka. Jokseenkin hassu fiilis, et oliko noi juuri loppuneet vuodot mulle toistaiseksi viimeiset...helvetti miten hienoo!!! Ei mitään rättisulkeisia nyt hetkeen tarvii kokea.

Helmikuulla on suunnittelu(?)käynti polilla, hirvee kasa esitietolomakkeita täytettäväksi tuli postissa...ja harjoittelun takia tiedän, että noita ei pyydetä täyttelemään enneku on varmaa et leikkaus on tulossa (jeij)

Mitäs muuta...elämä kulkee omia ratojaan, odotan jo innolla kesällä tulevaa reissua, olen hakenut kesätöitä ja toivon että saisin sellaisen työn, jossa voisin syksyllä jatkaa...koulua kun minulla on oikeastaan vain syventävä harjoittelu. Miehen kanssa suunnitellaan jo uutta reissua talvelle, kun kumpikin valmistuu opinnoistaan loppuvuodesta niin ajattelimme juhlistaa sitä ulkomaan matkalla...sillä eikös ne lapsettomat parit reissaa niin maan pirusti ;)

Meillä siis suunnitellaan reissuja ulkomaille ja Suomen sisällä, vuoden päästä meidän taloudessa tulot nousee moninkertaiseksi, kun kumpainenkin on töissä eikä hoito- yms.kuluja enää ole...eli meillähän on varaa tehdä ihan mitä vaan. Onhan mulla vielä vanhoja opintolainoja maksettavana, mutta niiden lisäksi ylimääräisiä menoja ei ole normaalien asumiskulujen lisäksi. Jotenkin outo ajatella, että monen vuoden opintotuilla kituuttamisen ja pätkätöiden jälkeen oikeasti olisi säännöllinen palkkatulo kummallakin eikä jokaista penniä tarvitsisi laskea.

Vähitellen siis ottaudun elämään kaksin ja mietin mitä kaikkea haaveilin tekeväni ennenkuin lasta suunniteltiin ja tämä tuskainen hoitojen tie alkoi. Silloin vuosia sitten haaveilin matkustelusta ja töistä ulkomailla. Halusin nähdä eurooppaa ja sitä haavetta nyt toteutamme maa ja kaupunki kerrallaan. Toistaiseksi emme vielä etene adoptiosuunnitelmien tai luovutetuilla soluilla hoitojen suhteen mihinkään, asiasta keskutelemme ja mietimme, mutta mitään päätöstä ei vielä tehdä...sovimme että vuoden loppuun mennessä teemme päätöksen ja sen mukaan elämme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti