keskiviikko 15. tammikuuta 2014

tauko

Ylimääräiset munasolut/kystat kutistuneet pois, mutta...limakalvo oli kasvanut jarruista huolimatta ja ovulaatiokin oli tullut normaalisti.  Nyt sitten taas odotellaan kuukautisia ja toisiakin, hoidot jatkuu maalis-huhtikuun vaihteessa, yhteisellä päätöksellä. Saan keskittyä harjoitteluuni rauhassa ja sitten hoitoon rauhassa...parempi näin. Lyhyellä kaavalla jatkossa mennään, muuttui sitten kuviot täysin. Miten toi lyhyt kaava edes toimii?

4 kommenttia:

 1. Hyvä, että saatte jatkaa hoitoja suht pian ja teille sopivalla aikataululla. Mulla oli ekassa IVF:ssä lyhyt kaava. Ei tarvittu mitään sumuja, vaan pistelyt aloitettiin pian vuodon alettua. Jossain vaiheessa mukaan otettiin jarrulääke, joka esti munasolujen liian aikaisen irtoamisen. Hoito ei aiheuttanut mulle sivuvaikutuksia ja meni muutenkin mallikkaasti.

  VastaaPoista
 2. Meillä lyhytkaava toi plussa ja se oli niin paljon helpompi kun ei tosiaan tarvinnut sumutella. Vähemmän munasoluja tuli, mutta sitäkin parempia mitä aikaisemmin tehdyissä 3ssa pitkässä kaavassa.

  VastaaPoista
 3. Jospa tuo lyhyt toimisi meilläkin toivotusti...nyt kuitenkin hetken keskityn itseeni, opintoihini ja mieheeni ♥

  VastaaPoista
 4. Sitä toivon minäkin sinulle. Onnistumista. Hermoillaanpa sitten parin kuukauden päästä yhdessä näitten hoitojen kanssa. Täällä on muutenkin ihan samat suunnitelmat: Yks opintojen haastavimmista tenteistä tulossa kuukauden päästä ja miesparallekin pitäisi kai joskus osoittaa huomiota.
  Tsempitykset koulujuttuihin!

  VastaaPoista