sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

3/5 ja ärsytys

Arkea kuvina 3/5

Pääsiäisherkkuja äitin luona

Chilit

Aamupala (hedelmiä ja kahvi kookoskermalla)

Kasvispurilainen lounaaksi

Ja jälkkärinä raakakaako-kookospirtelö

Olen tässä omassa olotilassani päässyt uuteen vaiheeseen, ensin tuli pettymy ja itku negasta, sit kiukutti koko homma, pieni epätoivo ja adoptionsuunnittelu (edelleen kyllä maata pohditaan...jotenkin ehkä jo odotan että pääsisimme sen prosessin aloittamaan, ei mulla uskoa ole noihin hoitoihin...me ollaan jo kolme kertaa epäonnistuttu, me kuulutaan siihen joukkoon joilla hoidot ei toimi.) mutta tänään tuli vastaan pari pääsiäisen kunniaksi positiivista uutista, jotka sai semmosen ärsytyksen päälle ettei paremmasta tietoo (ja tulipa sitten taas pari feissarikaveria poistettua ku rassas niin pahasti...hittooko nekin lisääntyy niin helposti...vituttaa). 
Mua oikeesti alkaa (taas kerran) ärsyttää kaikki, jotka piru vie lisääntyy ihan miten vaan...kitistään ku ei puolessa vuodessa onnistu (tiedän että se on hirveetä jo silloin, mutta näin hiton monta vuotta oottaneena oikeesti alkaa vituttaa ku itketään sitä yk5 alkoi(joo sekin kaveri katos bittiavaruuteen)...no joo meillä taitaa olla jo yk50? saako itkee ja kiukuta? ei tämmösiä kiukuta feisbuukissa...ei julkisesti) ja oikeesti ymmärrän että jos tiedossa on valmiiksi vaikeuttavia tekiöitä, niin se yk5 on jo paskaa...silti, mua vituttaa niin paljon tää oma tilanne että jos voisin niin hakkaisin itteni tuusaks ja sitten kasaisin itteni uudeks ihmiseks...semmoseks joka onnistuu lisääntymisessä.

(mä muuten päätin semmosen, et jos joskus äidiksi tulen niin varmasti julkisesti siellä hiton facessa kerron miten tuskainen ja hirveä tie siihen on ollut, miten vaikeeta se meille on ollut ja miten kivuliasta...sen ettei se aina ole niin että lapsi päätetään tehdä ja ollaan raskaana..on meitä muitakin, on meitä, jotka kärsivät ja itkevät kuukausi ja vuosi toisen jälkeen odottaen)

3 kommenttia:

 1. Kommentoin näin tohon edelliseen tekstiin:Joskus olen kuullut puhuttavan jotain aspiriinista tai jostain särkylääkkeestä joka auttaa jossain kiinnittymisessä. En muista enempää mut tutkaile ja toivottavasti tässä lapsiasiassa tapahtuisi jotain positiivista.
  Hyvää pääsiäisen aikaa!

  VastaaPoista
 2. Kortisoniakin käytetään kiinnittymiseen.
  - Raakel

  VastaaPoista
 3. Entäs alkion kuoren avaaminen? Ainakin yksityisellä tekevät käsittääkseni.
  Vauva-lehdessä oli juttua. Hoidolla lapsen saanut äiti pitää myös blogia niin ehkä häneltä voisi kysellä lisää? Blogi on muistaakseni Hyvä Voittaa.

  VastaaPoista