tiistai 22. huhtikuuta 2014

Unia... ja 5/5

Olen viime öinä nähnyt unta, jossa minun tulee valita meille lapsi...vaihtoehtoja on kolme ja jos valitsen oikein saamme lapsen mukaamme, jos väärin emme saa lasta ikinä. Kaksi lapsista on selkeästi ulkomaalaisia (selkeästi maista, joita pidämme vaihtoehtoine adoptiolle.) ja yksi perisuomalainen eloveenatukkainen sinisilmäinen pallero (hiukan siskonpoikani näköinen)...vielä en ole unessa päässyt vaiheeseen, että olisin valintani tehnyt...mutta aika selkeästi nämä unet johtuvat viimepäivien adoptiopohdinnoista ja ehkä pikkuisen tulevan pas:n jännäilystä.

Katsotaan nyt saanko koskaan valintaani tehtyä...toivottavasti en valitse väärin. Unessa olen ahdistunut, mutta niin olen herättyänikin...Onneksi kuitenkin viime  yönä sain taas nukuttua, palautin IVF-hypnosis rentoutusosion iltarutiineihin ja nukuin läpi yön.

Ja viimeinen arkikuva...yksi kuva tällä kertaa

minä bloggaamassa ;)
3 kommenttia:

 1. Tämä voi olla todella kaukaa haettua, mutta kerron nyt kuitenkin. Olen googletellut todella paljon kaikkea lapsettomuuteen liittyvää ja siinä sivussa eksyin odotusblogiin. Siellä raskaana oleva nainen kärsi ennenaikaisista supistuksista, jotka lopulta selittyivät johtuvan kireydestä leukaperissä. Leuat ja kohtu ovat ilmeisesti suoraan yhteydessä toisiinsa.

  Itse kirskutan myös hampaitani ja murehdinkin nyt josko kiinnittymisongelmat voisivat johtua siitä. Ensi viikon inssiin olenkin varautunut varaamalla ajan sekä kalevalaiselle jäsenkorjaajalle, että voice massageen. Ajattelin kertoa sinulle, jos haluat minun laillani tukeutua jokaiseen mahdolliseen oljenkorteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä pieni lisäys.. Akupunktiossa käydessäni viime vuonna, hoitaja jo silloin mainitsi hampaiden kirskuttelun voivan olevan osasyy lapsettomuuteen. Silloin en asiaan takertunut ja ehdinkin jo unohtaa koko asian. Nyt kun asia nousi uudelleen esille, aloin ottaa sen vakavasti. Lääkärit tuskin moiseen teoriaan uskovat, mutta itse olen taipuvainen uskomaan kaikenlaisiin vaihtoehtohoitoihin ja uskon akupunktiohoitajien olevan hyvin perillä kehon toiminnoista.

   Poista
  2. Pitääpäs tuosta kysellä kun ajattelin tämän tauon aikana akupunktiossa käydä.

   Poista