maanantai 14. huhtikuuta 2014

pp11

pp11: musiikki

Tämän hoitokierron aikana olen kieltäytynyt kuuntelemasta mitään ns.negatiivista tai masentavaa musiikkia. Olen kuunnellut musiikkia, josta tulen hyvälle tuulelle...en tiedä onko tästä ollut apua vai mistä, mutta tämä hoito on ollut helpompi kaikinpuolin kuin aiemmat... paino ei noussut, se laski (jeeeeee) mieli ei ole ollut niin maissa kuin viimeksi, hermoja ei ole kiristänyt niin pahasti...oonkohan mä nyt oikeesti mitään hormooneja piikitellykkään?
Oireet: tissit arat, mahallaan ei voi nukkua. Menkkajomotuksia tulee ja menee. Aamulla en meinannut jaksaa herätä(onko toi ees oire...ehkä vaan nukuin liian vähän?). Oikean puoleinen munasarja kipuilee ja vasemmalla puolella kohtua nipistelee (kuvittelenkohan ton?)

9 kommenttia:

 1. Mä testasin niin puhtaan negan, ettei puhtaammaksi saakaan. Enkä oo ees yhtään yllättynyt tuloksesta. Tänään alkokin sitten ihan tutut menkkajuilinnat, tuntuu niinku täti koittais tulla lugeista huolimatta.
  Toivottavasti sun nippailut ois merkki jostain paremmasta. Pidän peukkuja pystyssä.
  Enkä malta odottaa ruokatuntia, että pääsee kysymään, että onko se mun unelmien häämekko enää ees tallella...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä! Oon pahoillani :´(

   Sit sun kuuluu ainakin saada se mekko.

   Poista
 2. Voi ei :( mä oon tossa yrittänyt tutkailla miten syksyllä meni noi olotilat, mut en nyt oikein niistäkään kyllä enää lähtis mitään tulkitsee...tiputtelu silloin alko heti negatestin jälkeen ja verikoe päivänä vuoti jo ihan kunnolla. Kyllähän mä jo muutaman päivän etukäteen tiesin että vituiks män, en tiiä oikein mistä mut jotenkin koko hoidon ajan oli semmonen olo ettei siitä mitään tule...nyt on ollu vähän parempi fiilis. Kaipa tässä vielä muutaman päivän jaksaa jännäillä ja itseään tutkailla...ja toivoa parasta

  VastaaPoista
 3. Ja toivotaan että mekko on siellä odottamassa.

  VastaaPoista
 4. Pidän hurjasti peukkuja plussan puolesta!

  VastaaPoista
 5. Voi,kun nyt lykästäisi!! Itselläni ensimmäiset raskauden oireet olivat juuri tissien arkuus ja se, että en voinut nukkua mahallani..Ihmettelin juuri tuota mahallaan nukkumista,että mitä ihmettä?! Sellanen outo paineen tunne tai jotain..Pidän peukkuja:)

  VastaaPoista
 6. Lupaavia oireita! Mä jännitän odotan sun testin tulosta paljon enemmän, kuin omaani. Jostain syystä ei vaan oo luottoa insseihin sitten lainkaan..

  VastaaPoista
 7. Lupaavia oireita! Oliko väli syksystä tähän teidän oma toive vai tuliko se "ulkopuolelta"?

  VastaaPoista
 8. Loppuvuoden hoitokierros meni persiilleen jo synarelan aikaan...eli tää on oikeestaan kolmas hoitokierros. En vaan ite tota keskeytynyttä muista laskea mukaan.
  Muutama päivä vielä jännäilyä...maha kyl juilii inhottavasti nyt, mut toivotaan edelleen

  VastaaPoista