maanantai 7. huhtikuuta 2014

hassua...

Katselin tuossa vanhoja tekstejä viime siirron jälkeisistä tunnelmista...olin turvoksissa, tissit kipeät ja oireita vaikka muille jakaa...nyt ei mitään (toisaalta menossa vasta pp4) mutta oikeasti ei mitään. Vatsassa tuntuu suolenliikkeet ja ilma suolistossa, mutta tän luulen johtuvan punktiosta(?) tissit on yöllä vähän arat ku mahallaan nukkuu, mut viime yönä pystyin kyllä mahallaankin nukkumaan välillä. Oikeaan munasarjaan vihloi eilen ja mahaa on nipistelee välillä....mutta ei niin paljoo, että edes sitä huomioisin.
En ole väsynyt, mielialoissa ei muutosta...liikun paremmin kuin silloin, kävelen päivittäin 5-10km ja syön terveellisemmin...liekkö siinä syy etten oirele mitenkään? Vai laittovatko ne tonne alkiota ollenkaan? Vai oisko noi luget jotain plaseboja :D

Outoa...en oikein edes tiedä pitäsikö tästä mitä ajatella...no taidanpa tyytyä listaamaan päivän positiivisia ja unohtaa noi oireet tai niiden puuttumisen.


Tääkin ehkä enempi vaan itelle muistilistaa, et miten oon oireillu siirron jälkeen...tietää tulevaisuudessa itseään seurata.

3 kommenttia:

 1. no mä vähän kuitenkin höystän, että täällä on kanssa tissit kipeenä ja tärähtely edelleen saa varomaan kävelyssä ja vessassa käydessä. Oikea puoli mullakin kipeänä. Nipistelyä ei ole. Ja jumalaton turvotus. Enkä oo ees liikkunut nyt yhtään. Ei meidän auta ku oottaa. Mutta hei sitä positiivisuutta - enää 10 päivää :)

  Mulla alkaa melkonen kuntokuuri näiden toipumis(lue laiskottelu)viikkojen jälkeen, että oksat pois. Ja varmaan meen tonne jäälle huutamaan suoraa huutoa yöllä yksin, jos menkat alkaa. Ihan varmaan se helpottaa. Ainakin hetkeksi.

  VastaaPoista
 2. Huuto helpottaa ainakin hetkeks. Mä sillon ekan siirron jälkeen varoin liikkumista ja vähän kaikkee...ihan kipujenkin takia. Nyt en oo jaksanu varoa mitään. Toisaalta mulla toinen munasarja ei ollu siirron aikaan turvoksissa olkenkaan ja viimeks kumpikin oli hirveen kokosia.
  10päivää ja toivottavasti piinailut loppuu hetkeks. Välillä kyl tulee mieleen se entä jos tää ei vieläkään onnistu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsot tsot- ei negatiivista ajattelua! =) Onnistuu se. Ja jos ei r-testiin pissata kahta viivaa niin otetaan punanen tussi, piirretään siihen se toinen viiva ja fiilistellään ihan hetki ennen romahtamista siitä, että millasta se ois ollut.

   Poista