torstai 17. huhtikuuta 2014

pp14/kp1?

Että näin päättyi taas kerran tämä homma. Tänään selvinnee milloin yritetään ne ruput sulattaa (ei muuten varmana selviä kumpikaan..en ees ymmärrä miks kakssolusina pakastivat ne?) Toisekseen pyydän että pääsen juttelemaan lääkärin kanssa siitä miten seuraava ivf toteutetaan, mitä ne muka voi tehdä että se onnistuis yhtään paremmin ku nämä aiemmat? Onko se muuten meidän viimenen ivf julkisella ku sehän on jo neljäs?

Jos ei muuta niin usko hoitoihin  on tyysti menny

5 kommenttia:

 1. Niin niiin vääääärin!!! :( Miksei me jo onnistuta? Toivottavasti ne kaksisoluiset selviävät sulatuksesta ja ymmärtävät tarrata kiinni! Itsekin odottelen seuraavien hoitojen suunnittelua, että onko tässä enää mitään toivoa lääkäreiden mielestä.

  Tsemppiä. <3

  VastaaPoista
 2. Todella ikävää. :( Toivottavasti PAS:sien kanssa on parempaa onnea. Hurjasti voimia.

  VastaaPoista
 3. Ajattelitko jatkaa yksityisellä? Meillä tehtiin myös julkisella 3 hoitoa tuloksetta ja solut oli myös 2 solusia ja muuten meillä 2 niistä selvisi sulatuksestakin, joten usko vaan siihen, että nekin voi onnistua.
  Me siis jatkettiin toivottomina väestöliitolle, jossa tehtiin alkionkuoren avaus. Ymmärsin ettei julkisella solujen paksuutta edes tutkita. Vöestöliiton hoidossa kaikissa 4 alkiosaa niin paksu kuori että päädyttiin alkion kuoren avaukseen, joka sitten tehosikin meillä, 1 plussa ikinä ja siitä poika.
  Suosittelen jatkamaan väestöliitolle jos vaan mahdollista. Minäkään en enää uskonut meidän mahdollisuuksiin ja lääkärikin kysyi onko adoptiota mietitty.

  VastaaPoista
 4. Minullakaan ei viimeisessä hoidossa usko riittänyt alkioiden selviämiseen sulatuksesta, mutta niin vaan kainalossa nukkuu nyt täydellinen 8 kk vanha poika<3 Niin sinullakin vielä joku päivä. Voimia!

  VastaaPoista